Haberler

Derik Zübeyde Hanım Anaokulu'nda Kermes

Mardin’in Derik ilçesinde Zübeyde Hanım Anaokulu öğretmen ve velilerinin işbirliğiyle, burada okuyan öğrenciler yararına kermes düzenlendi.

Mardin'in Derik ilçesinde Zübeyde Hanım Anaokulu öğretmen ve velilerinin işbirliğiyle, burada okuyan öğrenciler yararına kermes düzenlendi.

Düzenlenen kermese Derik İlçe Kaymakamı İsmail Sündük, İlçe Emniyet Müdürü İrfan Uzay, kurum amirleri, okul idareci ve öğretmenleri ile vatandaşlar katıldı.

Derik Kaymakamı İsmail Sündük, kermese emeği geçenler ile katılımcılara duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederek, "Bu tür sosyal faaliyetler aynı zamanda sosyal yardımlaşma ve dayanışma duygularını da pekiştirir. Büyük bir zevk ve heyecanla evlerinde yiyecekler hazırlayan değerli velilerimize, okul aile birliği ile eğitimcilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Zübeyde Hanım Anaokulu'nda düzenlenen kermesten elde edilen gelir, okulun ihtiyaçlarının karşılanmasında kullanılacak. - MARDİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zübeyde Hanım Mardin Derik Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

asmin selam canimmobilWeb@haberler.com:

Asmin selam canim

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title