Haberler

Derik'te Tübitak Bilim Fuarı Açıldı

Mardin’in Derik ilçesinde, Marev İbrahim Fidanoğlu Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan TÜBİTAK Bilim Fuarı’nın açılışı yapıldı.

Mardin'in Derik ilçesinde, Marev İbrahim Fidanoğlu Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan TÜBİTAK Bilim Fuarı'nın açılışı yapıldı.

Açılışa, İlçe Milli eğitim Müdürü Mustafa Kahraman, kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Açılış konuşmasını yapan Marev İbrahim Fidanoğlu Ortaokulu Müdürü Mahsum Ege, öğrencilerin öğretim programları çerçevesinde hazırlamış oldukları bu projeleri sergilemekten mutluluk duyduklarını belirtti. Ege, "Öğrencilerimizin yaparak ve yaşayarak öğrenmenin önemini ve sorunların bilimle çözülebileceğini göstermiştir.Her fikir değerlidir düşüncesiyle hazırlamış olduğumuz bu fuar'ın emektarları ile gurur duyuyoruz" dedi.

Açılışın ardından proje koordinatör öğretmeni Hakan Yaman, fuarı gezen ziyaretçilere eserler hakkında bilgi verdi.

Fuar üç gün boyunca halka açık olacak. - MARDİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kahraman Tübitak Mardin Derik Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

mustafa yaman:

bravo hakan yaman bu tür çalışmalar tüm okul olarak DERİK e yakışır. emeği geçenleri kutluyorum başarıların devamını dilerim. Bu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazın

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title