Haberler

Derik'te İlk Defa Semt Pazarı Kuruldu

Mardin’in Derik İlçe Belediyesi ile Diyarbakır’ın Bağlar Pazarcılar Derneği tarafından Cevizpınar Mahallesi Berdin Caddesi’nde semt pazarı kuruldu.

Mardin'in Derik İlçe Belediyesi ile Diyarbakır'ın Bağlar Pazarcılar Derneği tarafından Cevizpınar Mahallesi Berdin Caddesi'nde semt pazarı kuruldu.

Semt pazarı Açılışına katılan Derik Belediyesi Eşbaşkanları Sabahat Çetinkaya ve Abdülkerim Erdem, Derik'te ilk defa semt pazarının kurulduğunu belirterek, işsizliğin oldukça yüksek ve alım gücünün olmadığı ilçede, halkın temel ihtiyaçlarını daha ucuza temin etmeleri ve farklı ürünlere ulaşabilmelerini sağlamak amacıyla bu çalışmayı gerçekleştirdiklerini söyledi. Eşbaşkanlar, "Önümüzdeki günlerde bu pazar daha da genişleyerek, özellikle yoksul halkımıza hizmet sunacaktır" dedi.

Pazardan alışveriş yapan halk da, böylesi bir hizmetin ihtiyaç haline geldiğini, pazarın kurulmuş olmasından oldukça memnun olduklarını ifade etti.

Semt pazarının her hafta Pazartesi günü kurulacağı öğrenildi. - MARDİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Diyarbakır Çetinkaya Mardin Derik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title