Haberler

Dereler Yaz Aylarında Da Temizlenecek

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Karaköprü ve Sırrın derelerinde temizleme işlemini tamamlayan Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, Cavşak Deresi'ni temizleme çalışmasına başladı.

Ekipler, kış mevsiminin getirdiği koku ve görüntü kirliliği oluşturan dere yataklarının temizlenmesi için çalışmalarına ilk olarak Karaköprü Deresi'nden başladı. Ardından Sırrın Deresi'ni temizleyen ekipler şimdide Cavşak Deresi'ni temizliyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Çevre Koruma ve Kontrol Şube Müdürü Halil Felhan, yaz aylarında artan sıcaklıkla beraber dere yataklarından kokunun daha fazla yayıldığını söyledi.

Çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirten Felhan, ekiplerin Cavşak Deresi'ni temizledikten sonra Karakoyun Deresi'ne geçeceğini hatırlattı.

Amaçlarının bu kokunun önüne geçmek olduğunu belirten Felhan, şunları ifade etti: "Ekiplerimiz şuanda Sancaktar Mahallesi mevkisindeyiz ekiplerimiz bu kısmı temizliyor. derenin bitimine kadar çalışmamız devam edecek. Burayı bitirdikten sonra Karakoyun Deresi'ne geçeceğiz. Tüm derelerde çalışma bittikten sonra derlerin içine işçi bırakacağız. Amacımız derenin içine atılan atık maddeleri sürekli temizlemektir. Derelerimiz sürekli temiz kalacak."
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Karaköprü Şanlıurfa Yerel Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Adınızı Yazın:

yazık lan bu işçilere günah tirşikçiler yer gariban çalışırr

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title