Haberler

Dereköy Sahili Cazibe Merkezi Olacak

Karamürsel Dereköy sahili, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışma ile düzenleniyor.

Karamürsel Dereköy sahili, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışma ile düzenleniyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel İlçesi Dereköy Sahili'ni düzeleme çalışmalarını sürdürüyor. İlk etapta 3 kilometrelik sahili şeridinin 900 metrelik bölümün yapıldığı çalışmalar kapsamında yürüyüş yolu, kumsal alanlar basketbol, mini futbol alanları, kafeteryalar gibi birçok donatı vatandaşların hizmetine sunulacak.

Büyükşehir Belediyesi, sahilleri vatandaşların gönül rahatlığıyla kullanmaları ve aileleriyle hoşça vakit geçirebilmeleri için projeler üretiyor. Karamürsel'de bulunan Dereköy bölgesindeki sahilde yapılan çalışmalar da bu doğrultuda yürütülüyor. Çalışmalar etap etap yürütülürken ilk olarak 900 metrelik bölümde sosyal donatıların yapımına devam ediliyor.

Karamürsel İlçesi'ne değer katacak olan sahil düzenleme projesi, 3 kilometrelik sahil şeridini kapsıyor. Vatandaşlar için her detayın düşünüldüğü çalışmalarda yürüyüş ve bisiklet yolları projeye renk katacak. Kumsal alanlarının yer aldığı projede fitness ve çocuk oyun grupları, mini futbol, basketbol ve tenis sahaları ile spor imkanları sağlayacak.

Kayık çekek yerlerinin de bulunduğu sahil düzenleme çalışmalarında kafeterya ile vatandaşların soluk alması sağlanacak. Sahilde ayrıca duşa kabinler, soyunma kabinleri, lavabo, iskele, bitkilendirme ve aydınlatma ile sulama sistemleri yapılacak. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karamürsel Dereköy Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title