Haberler

Dereceye Giren Öğretmenlere Ödülleri Verildi

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde Öğretmenler Günü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen voleybol turnuvasında dereceye giren öğretmenler ödüllendirildi.

Şanlıurfa'da Öğretmenler Günü nedeniyle eğitimciler arasında voleybol turnuvası düzenleyen Hilvan ilçe Belediyesi, etkinliklerde dereceye giren öğretmelere ödüllerini verdi.

Düzenlenen turnuvada birincilik elde eden Hilvan Sultan Abdülhamit Han Ortaokulu öğretmenlerinin ödülünü Hilvan Kaymakamı Ahmet Özay verdi. Turnuva ikincisi olan Çimdelli Ortaokulu öğretmenleri de ödüllerini Hilvan Jandarma Garnizon Komutanı Timur Deniz'in elinden aldı.

Hilvan Belediye ile Hilvan Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen öğretmenler voleybol turnuvasında üçüncü olarak derece giren Bedrettin Kem İmam Hatip Ortaokulu öğretmenlerinin ödüllerini veren Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık eğitimcilere maddi ve manevi her türlü desteği vermeye devam edeceklerini söyledi.

Başkan Bayık, "Hilvan Belediyesi olarak her zaman öğretmenlerimizin yanındayız. Kapımız her zaman eğitim camiasına açıktır. Yeter ki eğitim ve öğretim olsun, nesiller iyi yetişsin" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Şanlıurfa Eğitim Yerel Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title