Haberler

Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllendirildi

Güncelleme:

Fatsa Sakarya İlköğretim Okulu, Türkiye genelinde 2 okul tarafından düzenlenen kitap okuma yarışmasında dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi.

Fatsa Sakarya İlköğretim Okulu Türkiye genelinde 2 okul tarafından düzenlenen kitap okuma yarışmasında dereye giren öğrencileri ödüllendirdi.

Kayseri Özel Kılıçarslan Okulları tarafından düzenlenen 6.Ulusal 100 Temel Eser Kitap Okuma Yarışması'na öğrencilerden Yuşa Nur Aracı, Fatma Atik ve Zeynep Sude Yeşiltaş katılırken, Dinar Fatih Ortaokulu tarafından düzenlenen 8.Türkçe Şöleni Kitap Okuma Yarışması'na Fatsa Sakarya İlköğretim Okulu'nu temsilen Azra Altıparmak ve Zeynep Gül Tan katıldılar. Bu öğrenciler Fatsa'ya gümüş madalya ile döndüler.

Fatsa Sakarya İlköğretim Okulu ayrıca TEOK sınavı zamanında 5. ve 6.sınıflara yönelik kitap okuma yarışması düzenledi. Bu yarışmada Melike Tunç, Azra Altıparmak ve Egehan Efe Uçak birinci, Zeynep Küçüksüzen ve Hatice Nur Özcan ikinci Öykü Sıla Korkmaz ve Sümeyye Elif Özcan'da üçüncü oldular.

Yarışmada birincilere 30 TL, ikincilere 25 TL üçüncülere ise 20'şer TL ödül verildi.

Öğrencilere ödülleri Okula Aile Birliği Başkanı Alparslan Küçükali ve yönetim kurulu üyesi Hamdi Karamustafa taktim etti.

Sakarya İlköğretim Okulu bahçesinde yapılan ödül töreninde açıklama yapan Okul Müdürü Şenol Candan, "Öğrencilerimize okuma alışkanlığını aşılamaya çalışıyoruz ve bütün öğrencilerimize bu denli yarışmalar düzenleyerek kitap okumaya bilgi edinmeye teşvik etmiş oluyoruz. Amacımız tüm öğrencilerimizi kitap okumaya alıştırmaktır. Bunun için okul müdürü olarak ve öğretmen arkadaşlarımız ile birlikte gereken her şeyi en üst düzeyde yapmaya çalışıyoruz" dedi. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

kayseri türkiye sakarya fatsa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title