Haberler

Derebeyleri Taraftar Grubu'ndan Anlamlı Yardım

Derebeyleri Taraftar Grubu, sokak çocuklarına mont yardımında bulundu.

Derebeyleri Taraftar Grubu, sokak çocuklarına mont yardımında bulundu.

Sosyal sorumluluk projelerine büyük destek veren Derebeyleri Taraftar Grubu, okullara yaptıkları yardımların yanı sıra 20 sokak çocuğuna mont giydirdi.

Derebeyleri Tribün Lideri Serdar Kaplan, "Devre arası girmesine rağmen Derebeyleri Taraftarlar Derneği olarak, sosyal sorumluluk projelerine hız verdik. Biz sadece tribünde değiliz. Zamanımızı yardıma muhtaç çocuklara ayırıyoruz" dedi.

"SOKAK ÇOCUKLARI YALNIZ DEĞİL"

Kaplan, sokak çocuklarının her türlü ihtiyaçlarını karşıladıklarını kaydederek, "Bizim kuruluş amacımız kendi bünyemizdeki arkadaşlarımız ve üyelerimizle birlikte sokakta mendil, toka, kalem satan gençleri ve çocukları bu soğukta yalnız bırakmıyoruz. 'Bin Kalem Bin Umut' projesi kapsamında daha önce kırtasiye yardımlarında bulunmuştuk. Şimdi de sokakta ailesinin geçimine yardım eden sokak çocuklarına mont yardımında bulunuyoruz. Bu kapsamda 20 sokak çocuğuna mont aldık. O çocukların mutluluğu her şeye değer" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Serdar Kaplan Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title