Haberler

Dere Yatağında Cesedi Bulunan Genç, Kavgada Kafasına Aldığı Darbe Sonucu Ölmüş

Konya'da dere yatağında ölü bulunan, yüzü ve vücudunun bir bölümü iklim şartları ve köpekler tarafından kısmen parçalanmış olan 24 yaşındaki Mustafa Meral'ın, otopsisinde kavga sırasında kafasına aldığı darbe sonucu beyin kanaması geçirerek yaşamını yitirdiği ortaya çıktı.

Konya'da dere yatağında ölü bulunan, yüzü ve vücudunun bir bölümü iklim şartları ve köpekler tarafından kısmen parçalanmış olan 24 yaşındaki Mustafa Meral'ın, otopsisinde kavga sırasında kafasına aldığı darbe sonucu beyin kanaması geçirerek yaşamını yitirdiği ortaya çıktı. Meral'i döverek ölümüne neden oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 26 yaşındaki Cemal K. ve 25 yaşındaki Mehmet B. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Merkez Selçuklu İlçesi'ne bağlı Sille Ak Mahallesi Tutkun Sokak'ta kuru dere yatağında, 23 Ocak günü bir köpeğin erkek cesedini parçaladığı görüldü. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, cesedin 20-25 yaşları arasında bir erkeğe ait olduğunu belirledi. Cesedin büyük bölümünün olumsuz hava koşulları nedeniyle hem tanınmaz halde olduğu ve köpek tarafından parçalandığı tespit edildi.

KOLUNDAKİ DÖVMEDEN TEŞHİS EDİLDİ

Yapılan araştırma sonrası, cesedin aynı bölgede oturan ve 5 Ocak günü ailesinin Özalkent Polis Merkezine kayıp başvurusunda bulunduğu 7 aydır uyuşturucu tedavisi gören Mustafa Meral'e ait olduğunu belirledi. Yüzü ve vücudunun bir bölümü köpekler tarafından parçalanan Meral'in cesedi annesi Hediye Meral tarafından kolundaki yıldız dövmesi ve ayakkabıları sayesinde teşhis edildi. Meral'in cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.

ANNESİ CEP TELEFONUYLA GÖRÜŞMÜŞ

Olayı araştıran Konya Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, anne Hediye Meral'in ifadesine başvurdu. Anne Meral ifadesinde, oğluyla kaybolduğu gün saat 23.00 sıralarında cep telefonuyla görüştüklerini, oğlunun birileriyle kavga ettiğini, otobüsle eve gelmeye çalıştığını ancak evi bulamadığını söylemesi üzerine evi tarif ettiğini, sonra çıkıp aradığını ancak bulamayınca ve oğlu gece eve gelmeyince de kayıp başvurusunda bulunduğunu söyledi. Bu ifade üzerine harekete geçen polis, yaptığı araştırmada Meral'in, en son otobüsten son durakta şoförün Meral'ı uyandırıp, araçtan indiğini belirledi. Meral'in kaybolduğu gün görüştüğü yakın arkadaşı Oğuzcan A. (25) ile arkadaşının kuzeni Doğukan K. (26) ve kuzeninin arkadaşları Mehmet B. ile Cemal K.'nin ifadesine başvurdu.

DÖVDÜK VE YANIMIZDAN AYRILDI

İfadelerine başvurulanlardan Mehmet B. ve Cemal K., olay günü Mustafa Meral ile Zafer Meydanı'nda görüştüklerini doğrularken, "Biz arkadaşımız olan Doğukan K. ile birlikte oturuyorduk. Bu sırada yanımıza Doğukan'ın kuzeni Oğuzcan ve arkadaşı Mustafa Meral geldi. Doğukan, kuzeninin uyuşturucu bağımlısı olan Mustafa ile birlikte gezmesine kızdı. Tartışmaya başladılar. Bunun üzerine biz de Mustafa'ya tepki gösterdik ve dövdük. Daha sonra da Mustafa bizim yanımızdan ayrıldı." dedikleri öğrenildi. İfadeleri alınan 4 kişi daha sonra serbest bırakıldı.

ADLİ TIP RAPORUNDA GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Ankara Adli Tıp Kurumu'ndan gönderilen Mustafa Meral'in otopsi raporunda kafasına aldığı darbe üzerine oluşan çatlak sonucu beyin kanaması geçirerek yaşamını yitirdiği ortaya çıktı. Vücudunda herhangi bir uyuşturucu izine de rastlanmadı. Adli tıp kurumundan çıkan rapor sonrası Mehmet B. ve Cemal K., uyuşturucu tedavisi gören Mustafa Meral'in döverek ölümüne neden oldukları iddiasıyla geçen çarşamba günü gözaltına alındı. Yapılan sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edilen 2 kişi tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Meral Selçuklu Konya 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title