Haberler

Dere Yatağına İnek Dışkısı Dökme Tartışması Kanlı Bitti

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde anne ve oğlu dere yatağına inek dışkısı dökme meselesi yüzünden tartıştıkları akrabaları tarafından av tüfeği ile vurularak yaralandı.

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde anne ve oğlu dere yatağına inek dışkısı dökme meselesi yüzünden tartıştıkları akrabaları tarafından av tüfeği ile vurularak yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, olay ilçeye bağlı Cığcık köyünde meydana geldi. Köyde dere yatağına inek dışkısı dökme olayından dolayı F.A. ile Z.A. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Z.A. akrabası olan F.A. ile oğlu E.A.'yı av tüfeği ile vurarak yaraladı. İhbar üzerine olay yerine gelen ambulanslar ile Kadirli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan anne ve oğlu tedavi altına alındı.

Jandarma olaydan sonra kaçan Z.A.'yı yakalamak için çalışma başlattı. Hastanede tedavileri süren yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı. - OSMANİYE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Osmaniye Kadirli 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title