Haberler

Derbi Öncesi Dostluk Rüzgarı

Ptt 1'inci Lig'de pazar günü Göztepe ile Altınordu arasında oynanacak derbi öncesi bir araya gelen iki takımın teknik adam dostluk mesajları verdi.

Ptt 1'inci Lig'de pazar günü Göztepe ile Altınordu arasında oynanacak derbi öncesi bir araya gelen iki takımın teknik adam dostluk mesajları verdi.

Şirketlerarası halı saha futbol ligi Business Cup'ın, Ege Palas Business Hotel'de yapılan kura çekimine katılan Göztepe Teknik Direktörü Önder Özen ile Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, iki kulübün mazisine yakışır bir derbi dileğinde bulundu. Birbirlerine forma hediye eden iki teknik adamdan Önder Özen yaptığı tespitlerle rakibe övgüler yağdırdı. Altınordu'yu özenerek takip ettiğini ifade eden Özen, "Misyonunu başarıyla yerine getiren, pırıl pırıl gençleri ve bana göre şahane bir antrenörü bir olan bir ekip. Son oynadıkları maçları seyrettim. Belki kaybettiler ama aslında galip olan onlar. Altınordu sadece ligimizin değil, tüm üst ve alt liglerin galibi" dye konuştu.

"Biz Göztepe olarak maziyi, Altınordu ise geleceği konuşuyor" diyen Özen, "Altınordu misyonunu yerine getirme konusunda iddiasını, motivasyonunu hiçbir zaman kaybetmiyor. Yüzlerce kulüp var. ancak misyonu bu kadar belirgin olan başka bir Türk takımı yok. Bu yüzden Altınordu'yu ayakta alkışlamak isterim. Misyonuna uygun kadro ve teknik adamla çalışıyorlar. Ne yaptığı belli olan, geriye düşmelerine rağmen oyunu çirkinleştirmeden plana, sisteme ve doğru futbola odaklı bir futbol oynuyorlar. İki farklı ekip, iki farklı kültürüz. Bizim kulübümüz yarışmak ve rekabet istiyor. Üç buçuk haftada kulübün ne istediğini anladığımı zannediyorum. Derbinin bir tarafı olmak güzel bir şey. İzlenmeye değer bir maç olacak. Biz deneyimli oyuncularımızla, onlar ise gençleriyle sonuca gitmeye çalışacak. İki takıma da başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Altınordu Teknik Direktörü Eroğlu ise büyük bir maziye sahip olan iki kulübün yerinin Süper Lig olduğunu söyleyerek, "Genç bir takımız ve belli bir sistemimiz var. Yabancısız oynuyoruz. Göztepe'nin gücünü biliyoruz. Çok yetenekli oyuncuları var. Son haftalarda biz düşüş içindeyiz. Çıkışa geçmek istiyoruz. Derbide 90 dakika oyundan kopmayan, rakibe, hakeme saygı duyan, oyunu çirkinleştirmeyen bir Altınordu izleyeceksiniz. İlk maçı biz kazanmıştık, yine kazanıp kalan haftalara avantajlı girmeyi hedefliyoruz.

Zor günler geçiren ülkemizde en azından futbolun güzelliklerini gösterilim. Herkesin keyif aldığı, sadece futbolun konuşulduğu centilmenlik içinde İzmir'e yakışır bir derbi diliyorum. Maçlar oynanıyor geçiyor, dostluklar baki kalıyor. Göztepe ile oynamak ayrı bir heyecan. İyi futbol olsun, hak eden kazansın. Onlara başarılar diliyorum" dedi.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Eroğlu Önder Özen Altınordu Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title