Haberler

Derbi Maçta Galip Olan

Güncelleme:

Yıllar geçtikçe daha fazla inançla anılırken; her geçen gün arkasına aldığı destekçilerin sayısını da arttırmayı başarıyor "Emekçi Kadınlar Günü"… Özellikle geçtiğimiz 8 Mart her durumda kadınların oldu!

Öyle ki Kadınlar Günü; erkeklerin merak ve coşkuyla beklediği yılın derbisi Fenerbahçe – Galatasaray maçını gölgede bıraktı.

Kadınların Günü mü, Erkeklerin mi?

Ajans Press'in verilerine bakıldığında 4 bine yakın haberle medya golü atan Kadınlar Günü oldu. Aynı gün içerisinde Türk Futbolunun ezeli rakipleri arasında oynanan derbi karşılaşması 2 bin 136 yansıma ile raporlandı.

8 Mart Kapışması

Kadınlar Günü ve Derbi maçın aynı güne denk gelmesi ile sosyal medyada da paylaşım yarışı söz konusuydu. Çeşitli hashtagler ile binlerce tweet atılırken; medyatik iki konu gün boyu trend topic olmanın keyfini yaşadı.

Erkekler de İsyanda

8 Mart "Dünya Emekçi Kadınlar Günü" boyunca; medya paylaşımlarında olduğu kadar sokaklardaki protestolarda da bol sayıda erkek; kadınlara eşlik etti. Kadına şiddet ve haksızlıklar bir kez daha dile gelirken; Özgecan da unutulmayanlar arasındaydı…

Kaynak: Bültenler / Güncel

Galatasaray Fenerbahçe Kadın Sağlık Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title