Haberler

"Bu Galibiyeti Başkanımıza Armağan Etmek İstiyoruz"

Güncelleme:

Galatasaray Takım Kaptanı Selçuk İnan, "Bu galibiyeti başkanımıza armağan etmek istiyoruz." dedi.

Galatasaray Futbol Takımı Kaptanı Selçuk İnan, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında 2-1 biten Fenerbahçe derbisindeki galibiyeti, görevi bırakan kulüp başkanı Ünal Aysal'a armağan ettiklerini söyledi.

Türk Telekom Arena'da oynanan maçın ardından GSTV'ye açıklamalarda bulunan Selçuk, derbi mücadelesini izlemeye gelen taraftarlara teşekkür etti.

Tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilmesinden dolayı maçı statta izlemeyen başkan Ünal Aysal'ın dün akşam kampı ziyaret ettiğini hatırlatan Selçuk, şunları kaydetti:

"Başkanımız, bu maçı kazanmanın çok önemli olduğunu söyledi. Önce kendimiz, sonra taraftarlar, ondan sonra da kendisi için oynamamızı rica etti. Bu galibiyeti başkanımıza da armağan etmek istiyoruz. Bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Her zaman yanımızda olduğunu biliyoruz. Takım kaptanı olarak içimden bunları söylemek geldi. Kendisine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz."

Selçuk İnan, Fenerbahçe derbilerinde alınan galibiyetlerin ayrı bir önemi olduğunu belirterek, "Fenerbahçe galibiyetlerinden sonra bayram havası yaşanıyor. İnşallah bu mutluluğu sezon sonuna kadar götürebiliriz. Mutluluk bugün yaşandı ama yarın bitmesi gerekiyor. Her maçımız önemli ve zor. Salı günü de UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund ile önemli bir maçımız var. Bundan sonra inşallah bu tür galibiyetleri devam ettireceğiz" şeklinde konuştu.

Dzemaili'den hakemlere eleştiri

Galatasaraylı futbolcu Blerim Dzemaili, derbi maçı yöneten hakem ekibini eleştirdi.

Sarı-kırmızılı takımın yediği tek golün öncesinde topun taca çıktığını savunan İsviçreli oyuncu, "Öyle bir gol yedik ki top 1 metre dışarıya çıktı. Kendi kendime 'hakemlerimiz böyle devam edecek mi?' diye soruyorum" şeklinde konuştu.

Dzemaili, önemli bir derbi maçı kazanmayı bildiklerini anlatarak, "İlk yarı güzel bir oyun ortaya koyamadık ama ikinci yarıda kontrol bizdeydi. Sürekli topla oynayabildik. Son derece önemli bir mücadele verdiğimizi düşünüyorum. Terimizin son damlasına kadar mücadele ettik ve kazanmayı başardık" değerlendirmesinde bulundu.

Bruno Alves'in kırmızı kart gördüğü pozisyonu değerlendiren İsviçreli oyuncu, "Futbolla alakası olmayan bir faul olduğunu düşünüyorum. Sırtımda hala izleri var" ifadesini kullandı. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Galatasaray Selçuk İnan Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title