Haberler

Derbent Turizm Yolunda Sona Gelindi

Güncelleme:

Kartepe Belediyesi'nin zirveye çıkışta alternatif yol olarak Derbent turizm yolunu iyileştirme amacıyla başlattığı asfaltlama çalışmaları tamamlandı.

Kartepe'de turizmin planlı bir şekilde gelişmesi için yoğun çalışma içerisinde bulunduklarını belirten Başkan Üzülmez, "Kartepe turizmi adına tarihi bir ana daha tanıklık ediyoruz" dedi.

Sahip olduğu değerler ve eşsiz doğal güzellikleri ile bir çekim merkezi olan Kartepe ilçesinde turizmin planlı şekilde gelişmesi adına Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in öncülüğünde önemli adımlar atılıyor. Kartepe turizmine destek verecek çalışmalardan biri olarak zirveye alternatif yol olan Derbent turizm yolundaki üst yapı çalışmaları kapsamında asfaltlandı. Fen İşleri Müdürlüğü bünyesindeki asfalt ekipleri 6500 metre uzunluğundaki 8 metre genişliğindeki güzergaha 12 bin ton asfalt serdi.

Kartepe için tarihi hizmetlerden biri

Kartepe turizminin düzenli gelişmesi için yatırımcıların önünü açacak düzenlemelerin geniş bir yelpazede sürdüğünü belirten Başkan Üzülmez, Derbent turizm yolundaki asfaltlama çalışmalarını da yerinde inceledi. Başkan Üzülmez, "Kartepe'ye değer katan çalışmalarımıza bir yenisini daha ekledik. Bölge turizmine katkı verecek bu çalışma ilçemizin geleceği açısından, Kartepe turizmi adına tarihi bir an. Bu yol ile dağ içi turizmi ve yayla turizmine yeni bir soluk getirdik" dedi.

Ramazan öncesi Derbent turizm yolunu iyileştiren Kartepe Belediyesi ekipleri, alternatif yolu turizmcilerin ve bölge halkının hizmetine sundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Derbent Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title