Haberler

Derbent'te CHP'li Meclis Üyesi AK Parti'ye Katıldı

Konya’nın Derbent ilçesinde, AK Parti saflarına katılan CHP’li belediye meclis üyesine parti rozetini AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta taktı.

Konya'nın Derbent ilçesinde, AK Parti saflarına katılan CHP'li belediye meclis üyesine parti rozetini AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta taktı.

AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Derbent'te temel atma törenine katıldı ve parti teşkilatını ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Yeni Sanayi Sitesi'nin temel atma töreninde yaptığı konuşmada, Konya'nın Kış Sporları Merkezi olacak Aladağ Kayak Merkezi Projesi'ne değindi. Akyürek, yapılacak tesisle Konya'ya kayağı sevdirip tanıtacaklarını anlattı.

Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar da, Kayak Merkezi Projesine destek veren Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'e teşekkür etti, Derbent'te birçok proje ve yatırımın hayat geçirildiğini söyledi.

AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta da, kayağın Konya'da alışılmış bir branş olmadığını ancak Konya'nın yeniliklere her zaman açık bir il olduğunu belirterek, "Kayak merkezinin Derbent'e hem gelir kaynağı olacağını, hem de ticaret ve turizm merkezi olarak büyük bir değer katacağına emin olarak bu konuda desteklerimizi esirgemeyeceğiz" dedi.

Akyürek ve Milletvekili Usta, daha sonra AK Parti Derbent İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. Burada, AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta tarafından CHP'den istifa ederek AK Parti'ye katılan Derbent Belediyesi Meclisi Üyesi Yusuf Genç'e parti rozetini taktı. Bu katılımın ardından Derbent Belediyesi Meclisi'nde AK Partili üye sayısı 7'ye yükselirken, CHP'nin üye sayısı 2'ye düştü. Akyürek ve Milletvekili Usta, kendisine eşlik eden Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar ve partililer tarafından daha sonra Derbent ilçesinin yeni sanayi sitesinin temelini hep birlikte atıldı. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Leyla Şahin Usta Ak Parti Derbent Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title