Haberler

Derbent'te AK Parti Gençlik Şöleni

Konya'nın Derbent ilçesinde, AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından gençlik şöleni düzenlendi.

Derbent Belediyesi Kültür Etkinlikleri Salonu'nda düzenlenen şölene AK Parti Konya Milletvekilleri Mustafa Baloğlu, Mustafa Kabakcı, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar, Konya İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi, AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Abdülkadir Özöğür, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, AK Parti Derbent İlçe Başkanı Hamdi Kuyubaşı, gençlik kollarından partililer ve gençler katıldı.

Şölende Suriyeli sanatçı Hamza Mansur ve Fatih Şeker Grubu sahne alırken, seslendirdikleri türkü ve eserlerle salondaki gençleri coşturdu.

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, şölende yaptığı konuşmada, geçmişte kim ne hayal etmişse bugün AK Parti iktidarı olarak onları gerçekleştirdiklerini belirterek, "Sultan Abbasların, Fatih Sultan Mehmet'in, Atatürk'ün, Adnan Menderes'in ve Turgut Özal'ın hayallerini gerçekleştiriyoruz ve gerçekleştirmeye de devam edeceğiz" dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı ise, AK Parti iktidarı ile birlikte Türkiye'nin normalleşmeye başladığını belirterek, "Çocuğun Kur'an mı öğrenmek istiyor, okulda seçmeli dersi var, oğlun resim mi yapmak istiyor, seçmeli dersi var, musiki mi istiyor, seçmeli dersi var" diye konuştu.

Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar ise, konuşmasında, bu yerel seçimlerin çok farklı anlamlar ifade ettiğini belirterek, "Ben bu Büyükşehir belediyesi yasasını Başbakanımızın büyük bir jesti olarak görüyorum. Bir baba evladına bu kadar ancak kıyak yapabilir, şu anda başbakanımızın yaptığı jest Derbent'i artık ayağa kaldıracak" dedi.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli de, Büyükşehir belediye yasanının kazanımlarından söz etti. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Baloğlu Ak Parti Derbent Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title