Haberler

Derbent'e Kapalı Pazar Market Projesi

Derbent İlçesine yapılacak kapalı pazar marketin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Derbent İlçesine yapılacak kapalı pazar marketin temeli düzenlenen törenle atıldı.

İlçe merkezine Karatay Belediyesi tarafından kazandırılacak pazar marketin temel atma törenine AK Parti Konya Milletvekili Ömer Ünal, Derbent Kaymakamı Arif Oltulu, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar, Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Şahin, Konya Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Tahsin Öz, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri, kurum amirleri, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar, ilçe için tarihi bir günü yaşadıklarını söyledi.

Pazar esnafının yanı sıra alışveriş yapmaya gelen vatandaşların da yaz ve kış döneminde yaşadığı sıkıntıların son bulacağını belirten Acar, bu yatırımın bölgeye büyük bir hizmet olduğunu kaydetti.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli de, "Derbent'in merkez nüfusu buradaki 3 bin 700. Pazar yerinin alanı 2 bin 42 metrekare yani Allah'ın izniyle herkesi alacak. Öyle bir teknoloji var ki burada kullanılır veya kullanılmaz bilmem buraya gelirsiniz alışverişinizi yaparsınız bütün satıcıların olduğu yerde kredi kartı kullanılacak şekilde sistem var." diye konuştu.

AK Parti Konya Milletvekili Ömer Ünal Derbent'te yine belediyeciliğin güzel bir örneğini hep beraber yaşadıklarını dile getirdi.

Projede, 4 bin 752 metrekarelik arsa üzerine 2 bin 42 metrekarelik alanda betonarme ve çelik konstrüksiyon teknolojisiyle inşa edilecek Derbent Kapalı Pazar Marketi Sosyal Tesisi'nde mescit, bay bayan tuvaletleri, elektrik ve hidrofor odaları yer alacak.

Kaynak: AA / Güncel

Hamdi Acar AK Parti Karatay Derbent Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title