Haberler

Depresyona Girdi

Son Yıllarda Ünlü Yıldızların Korkulu Rüyası Haline Gelen Seks Videoları Bu Kez de Güzel Şarkıcı Jessica Simpson'ı Depresyona Soktu.

Son yıllarda ünlü yıldızların korkulu rüyası haline gelen seks videoları bu kez de güzel şarkıcı Jessica Simpson'ı depresyona soktu.

Bir web sitesinin verdiği habere göre Simpson'ın eski eşi Nick Lachey ile çektiği seks kasedi yakında internet kullanıcılarıyla buluşacak. Simpson'ın kasedinin Hollywood'un ünlü oyuncusu Pamela Anderson ile eski eşi Kid Rock'ın özel sahnelerinin bulunduğu kaseti internete veren kişilerin elinde olduğu belirtiliyor. Simspon'ın yakınları Jessica prensip sahibi ve ahlaki değerlere önem veren bir kızdır. 'Jessica' ile 'seks kasedi' kelimelerinin aynı cümlede geçtiğini duyunca dehşete düştü dedi. Nick Lachey'le boşanmasının ardından üzüntülü günler geçiren ve hala eşini sevdiğini söyleyen Simpson, kaset olayının ortaya çıkmasıyla psikolojik tedavi görmeye başladı.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title