Haberler

Deprem Nedeniyle Evini Terk Eden Yaşlı Adam Gözyaşlarına Boğuldu

Malatya’nın Hekimhan ilçesine bağlı Beykent Mahallesi’nde yaşanan 4.5 büyüklüğündeki deprem sonrası bazı vatandaşlar evlerini terk etmek zorunda kalıyor.

Malatya'nın Hekimhan ilçesine bağlı Beykent Mahallesi'nde yaşanan 4.5 büyüklüğündeki deprem sonrası bazı vatandaşlar evlerini terk etmek zorunda kalıyor. 70 yaşındaki Ali Osman Aslan, ilk kez evini terk etmek zorunda kaldığı için gözyaşlarına boğuldu.

Geçtiğimiz hafta Dursunlu Mahallesi'nde yaşanan depremin ardından evde kalmaya korktuklarını söyleyen Ali Osman Aslan, eşi Kibar Aslan ile birlikte göç etme kararı aldı. Ankara'daki çocuklarının yanına gitmek için hazırlıklara başlayan yaşlı çift evlerinden ayrılmak zorunda kaldıkları için üzüntülüydü. Yanlarına aldıkları eşyalarla birlikte depremde hasar gören evlerinden ayrılan çift, bu durumun kendileri için oldukça zor olduğunu söylediler. Ali Osman Aslan, askerden sonra hiç ayrılmadığı köyünden zorunlu olarak ayrılmasının kendisini çok üzdüğünü belirterek gözyaşlarına hakim olamadı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hekimhan Malatya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title