Haberler

LİDAŞ'ın Laboratuvar Cihazları Satışa Çıktı

Güncelleme:

Lisanslı Depoculuk A.Ş'nin faaliyetini durdurmasının ardından Ünye'de bulunan depolardaki laboratuvar malzemeleri satışa çıkarıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) ve Ordu İl Özel İdaresi ortaklığıyla kurulan Lisanslı Depoculuk A.Ş'nin (LİDAŞ) faaliyetini durdurmasının ardından Ünye'de bulunan depolardaki laboratuvar malzemeleri satışa çıkarıldı.

Ünye Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Uslu, yaptığı açıklamada, LİDAŞ'ın Ünye'deki tesislerinde Ticaret Borsası tarafından hazırlanan laboratuvar malzemelerini satışa çıkardıklarını söyledi.

Fındık ürünü için hazırlanan laboratuvar cihazlarını depoların kapanmasıyla birlikte satma kararı aldıklarını belirten Uslu, "Lisanslı Depoların resmi olarak kapatılma işlemleri devam ediyor. Lisanlı Deponun kapatılmasıyla birlikte Ünye'ye 3 yıl önce kurduğumuz laboratuvar işimize yaramayacağı için bunu satma kararı aldık, bu satma kararı ile ilgili yazışmalarımız sürüyor. Laboratuvarın bize maliyeti 500 bin lira oldu. Hiç kullanmadığımız laboratuvar cihazlarıyla ilgili bazı firmalarla görüşerek fiyat isteyeceğiz ve teklifleri değerlendirerek satacağız" dedi. - Ordu

Kaynak: AA / Yerel

Toprak Mahsulleri Ofisi Türkiye Ordu Ünye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title