Haberler

Denizlispor'un Takım Kaptanı Veli Acar Açıklaması

PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'un takım kaptanı Veli Acar, geçen yıl olduğu gibi bu sezon da ligde kalmayı başaracaklarını söyledi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'un takım kaptanı Veli Acar, geçen yıl olduğu gibi bu sezon da ligde kalmayı başaracaklarını söyledi.

Veli Acar, gazetecilere yaptığı açıklamada, kalan 2 haftada telafisi olmayan maçlara çıkacaklarını, bu müsabakaları kayıpsız atlatacaklarına inandıklarını belirtti.

Teknik direktör Koray Palaz'ın gelmesinin ardından çıkış yakaladıklarını kaydeden Veli Acar, şöyle konuştu:

"Bu haftaki rakibimiz 1461 Trabzon'u ilk maçta yenmiştik. Yine yenecek gücümüz var. İnşallah kazanan taraf biz olacağız. Son hafta iddiamızın devam edebilmesi için çabalıyoruz. Biz bu işin altından kalkabilecek güçteyiz. Geçen yıl olduğu gibi bu sezon da ligde kalmayı başaracağız. Tüm oyuncu arkadaşlarım bu işin farkında. İnşallah istediğimiz sonuçla döneriz."

Veli Acar, ligde kalmak için kenetlendiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Takım içinde bu birliktelik olmasaydı biz çoktan küme düşerdik. Çok eksik ve cezalımız oldu. İkinci devre başında transfer yapamadık. Oyuncu arkadaşlarımızın hepsi müthiş kaliteli insanlar. Yabancı oyuncular da yerli oyuncular da özverili bir şekilde işlerini yapıyor. Bizim üzüldüğümüz nokta ise silinen 3 puanımız, inşallah silinen o 3 puanı aramayız. Olay o noktalara gelmez."

Kaynak: AA / Spor

Denizlispor Veli Acar Trabzon Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title