Haberler

Denizlispor Tuna'yı Aldı

Denizlispor yönetimi, son anda fiyat artırımına giden Kongolu stoper Joel Sami'yi Belçika'nın Zulte Waregem takımına kaptırırken yerine Samsunspor'dan Tuna Üzümcü'yü transfer etti.

Altay'da profesyonel olduktan sonra Gençlerbirliği, Beşiktaş, Bursaspor, Adanaspor, Antalyaspor ve Samsunspor'da forma giyen 33 yaşındaki savunma oyuncusunun yarın imza atıp Davraz kampına katılacağı bildirildi.

İç transferde anlaşma sağlanan Furkan Şeker de Davraz'a giderek takımla birlikte çalışmalara başladı. Joel Sami olayına açıklık getiren Başkanvekili Mehmet Ekizler, bu konuda şunları söyledi:

"170 bin Euro karşılığında anlaştığımız Kongolu oyuncuyu imza için Denizli'ye beklerken, menejeri arayıp rakamı 50 bin Euro artırdı ve 220 bin Euro'nun yarısını peşin istediklerini bildirdi. Biz bu rakamı kabul etmeyince Belçika takımı ile anlaşmışlar. Yapacak bir şey yok. Bize sözünde duran oyuncu lazım." - Denizli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tuna Üzümcü Denizlispor Samsunspor Belçika Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title