Haberler

Denizlispor, Osmanlıspor'dan Aldığı Puanla Moral Buldu

Denizlispor, Osmanlıspor'dan aldığı puanla moral buldu- Teknik direktör Altıparmak: "Osmanlıspor maçında ortaya konulan mücadele, takım olma yolunda mesafe aldığımızı gösterdi" Denizlipor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, PTT 1. Lig'de, haftalar sonra Osmanlıspor karşısında aldıkları 1 puan ve ortaya koydukları futbolun kendileri için çok değerli olduğunu ifade etti.

Denizlispor, Osmanlıspor'dan aldığı puanla moral buldu- Teknik direktör Altıparmak: "Osmanlıspor maçında ortaya konulan mücadele, takım olma yolunda mesafe aldığımızı gösterdi" Denizlipor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, PTT 1. Lig'de, haftalar sonra Osmanlıspor karşısında aldıkları 1 puan ve ortaya koydukları futbolun kendileri için çok değerli olduğunu ifade etti.Denizlispor, pazar günü deplasmanda Giresunspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına, Şemikler Haluk Ulusoy Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı. Teknik direktör Altıparmak, antrenman öncesinde AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta sonu oynadıkları Osmanlıspor maçından alınan 1 puanın kendileri açısından çok anlamlı olduğunu söyledi. Deplasmanda oynadıkları güzel futbolun yanında, puan almalarının sevindirici olduğunu ifade eden Altıparmak, şunları kaydetti: "Biz kalan 13 maçımızı da kazanmak istiyoruz. Başlangıç için Osmanlıspor maçı çok önemliydi. Zor deplasmandan puan almamız takımın moral motivasyonuna olumlu katkı sağladı. Oyuncularımın verdiği müthiş mücadele beni çok memnun etti. Osmanlıspor maçında ortaya konulan mücadele takım olma yolunda mesafe aldığımızı gösterdi."- Giresunspor maçıAltıparmak, deplasmanda karşılaşacakları Giresunspor maçına galibiyet hedefiyle hazırlandıklarını dile getirerek, "Bunun için sahada yapmamız gerekenleri oyuncularımıza anlatacağız. Rakibimizi iyi analiz edip, Giresun'dan galibiyetle döneceğimize inanıyorum" dedi. -Denizlispor-Denizlipor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak

Kaynak: AA / Spor

Mehmet Altıparmak Haluk Ulusoy Giresunspor Denizlispor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title