Haberler

Denizlispor-Mersin İdmanyurdu Notları

YASİN İLK DEFA OYNADI.

YASİN İLK DEFA OYNADI

DENİZLİSPOR'da son antrenmanda sakatlanan Sırp golcü Perovic 18 kişilik kadroda yer alamadı. Teknik direktör Selahattin Dervent, Kemerspor 2003'le oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında takımın ilk golünü atan Yasin Ozan'ı ligde ilk defa 11'e aldı.

İSMAİL YEDEK

Yeşil siyahlı ekibin tecrübeli orta saha oyuncusu Veli Acar da Perovic gibi ilk 18'de yer bulamadı. Sivasspor karşılaşmasında kırmızı kart gören İsmail Güven cezasını kupa maçında tamamladığı için yedekler arasında müsabakaya başladı.

2500 KİŞİ İZLEDİ

Zorlu randevuyu yaklaşık 2500 Denizlispor taraftarı izledi. Yeşil siyahlılar karşılaşma öncesi ve sırasında takımlarına büyük destek verirken 20 kadar Mersinli futbolsever kendilerine ayrılan bölümde maçı izledi.

VALİ TRİBÜNDE

Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper de Başkan Süleyman Urkay ve yöneticilerle birlikte müsabakayı protokol tribününden izledi.

MORİTZ 28'İNCİ DAKİKADA SAKATLANDI

Denizlispor'un orta alandaki önemli oyuncularından Andre Moritz şanssız günündeydi. Brezilyalı yıldızı karşılaşmanın henüz 28'inci dakikasında sakatlanarak yerini İsmail Güven'e bırakmak zorunda kaldı.
- Denizli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İsmail Güven Denizlispor Veli Acar Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title