Haberler

Denizlispor Kulübü Başkanı Kıbrıslıoğlu Açıklaması

"Bir seri yakalarsak ligi önemli bir yerde tamamlayacağımızı düşünüyorum"

PTT 1. Lig'de Adanaspor'u 2-1 mağlup eden Denizlispor'un kulüp başkanı Hasan Kıbrıslıoğu, "Bir seri yakalarsak ligi önemli bir yerde tamamlayacağımızı düşünüyorum" dedi.

Kıbrıslıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Adanaspor galibiyeti nedeniyle teknik heyet, futbolcular ve taraftarı kutladığını, seyircilerin son saniyeye kadar takıma destek verdiğini kaydetti.

Camiaları için önemli bir maçı galip tamamladıklarını ifade eder Kıbrıslıoğlu, şöyle konuştu:

"Alanyaspor maçından sonra son saniyede yediğimiz gol nedeniyle moral bozukluğumuz vardı. Bu maç da bizim için bir kırılma noktasıydı. Dün takımın bir bütün haline geldiğini düşünüyorum. Bir takımdaşlık var, herkes birbirine kenetlendi. Moral ve motivasyonumuzu üst seviyeye çıkardığımızı düşünüyorum. 10 kişi kalmamıza rağmen oyundan kopmadık ve kazandık. İnşallah bundan sonra bir seri yakalarız. Bizim önümüzde çok önemli günler var ama bir seri yakalamamız lazım, bu bizim için çok önemli."

Kıbrıslıoğlu, sakat oyuncuların varlığı ve sezon başından beri yaşadıkları şanssızlıklar nedeniyle zorlandıklarını belirterek, "Adanaspor karşısında aldığımız sonuç bizim için bir kırılma olacaktır. Bir seri yakalarsak ligi önemli bir yerde tamamlayacağımızı düşünüyorum" dedi. - Denizli

Kaynak: AA / Spor

Denizlispor Adanaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title