Haberler

Denizlispor Finale Hazırlanıyor

Ptt 1'inci Lig'de kümede kalma yolunda final niteliği taşıyan maçta pazartesi günü en yakın rakibi 1461 Trabzon'a konuk olacak Denizlispor'da teknik direktör Koray Palaz, "Futbolun adaleti varsa bu takım düşmez" dedi.

Ptt 1'inci Lig'de kümede kalma yolunda final niteliği taşıyan maçta pazartesi günü en yakın rakibi 1461 Trabzon'a konuk olacak Denizlispor'da teknik direktör Koray Palaz, "Futbolun adaleti varsa bu takım düşmez" dedi.

Yeşil siyahlı ekip son 2 haftaya 33 puanla rakibinin 1 puan ve 1 basamak altında, düşme hattında girerken, genç teknik adam motivasyonu en üst düzeyde tutmaya çalıştıklarını söyledi. Son 10 haftadır çok iyi performans sergilediklerini belirten Palaz, "Ligin finaline geldik. Trabzon'da dişe diş mücadele olacak. Kaybeden yanacak" diye konuştu.

Her iki takımın da doğal olarak baskı altında oynayacağını vurgulayan Koray Palaz, "Bizim kadromuz bu gerilimi kaldırabilecek kapasitede. Soğukkanlı olup ani ataklarla gol arayacağız. En büyük avantajımız deplasmanlarda daha iyi futbol oynamamız.

1461 Trabzon'un iç saha performansı da pek iç açıcı değil. Ancak onlar da kurtulmak için varını yoğunu ortaya koyup mücadele edecek. Zor maçı kazanacağımıza ve son haftada da Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u mağlup edip kurtulacağımıza inanıyoruz. Ligde kalmayı hak eden taraf biziz" ifadelerini kullandı.

- Denizli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Denizlispor Trabzon Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title