Haberler

Denizlispor'da Moraller Yerinde

Güncelleme:

Denizlispor'da alınan puanlar moralleri yerine getirirken, yeşil-siyahlılar yarın akşam oynanacak olan Manisaspor maçından 3 puanla ayrılmak istiyor.

PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor'da son haftalarda alınan puanlar moralleri yerine getirdi. Teknik direktörlüğe Yusuf Şimşek'in gelmesiyle birlikte çıkışa geçen Denizlispor, Şimşek yönetiminde çıktığı son 4 maçta 2 galibiyet 1 beraberlik bir de mağlubiyet aldı. Ligin ilk 7 haftasında sadece 4 puan toplayabilen yeşil-siyahlılar, son 4 maçta 7 puan toplayarak tehlike hattından yavaş yavaş uzaklaşmaya başladı.

Takımda moraller yerine gelirken taraftar grupları da tesisleri ziyaret ederek futbolculara baklava ikram ettiler. Denizlispor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, Denizli'nin tek vücut halinde hareket ettiği zaman bundan takımın da etkilendiğini belirterek, "Takımımız her geçen gün daha iyi olacak. Bize verilen desteklerle bizler de kendimizi daha iyi hissediyoruz. Karşıyaka maçı artık geride kaldı. Kendi taraftarımız önünde Manisaspor'u da yenmemiz bizim için önemli. Tüm taraftarımızı maça bekliyorum" dedi.

Çarşamba günü saat 19: 00'da başlayacak ve Alper Ulusoy'un yöneteceği maça Denizlispor'un şu ilk 11'le çıkması bekleniyor: "Ozan, Ömer, Bülent, Onur, Barış, Süleyman, Saşa, Mert, Mehmet Cansın, Ahmet, Kahe." - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yusuf Şimşek Denizlispor Manisaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title