Haberler

Denizlispor'da "İade" Çağrısı

Denizlispor'da Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin kulübün sorunlarını çözmesi için "akil adam" olarak görevlendirdiği işadamı Abdülkadir Uslu, alacaklarını haksız şekilde tahsil ederek kulübü zarara uğratan eski başkan ve yöneticileri, bu paraları iade etmeye çağırdı.

Denizlispor'da Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin kulübün sorunlarını çözmesi için "akil adam" olarak görevlendirdiği işadamı Abdülkadir Uslu, alacaklarını haksız şekilde tahsil ederek kulübü zarara uğratan eski başkan ve yöneticileri, bu paraları iade etmeye çağırdı.

Abdülkadir Uslu'nun yaptığı açıklama şöyle:

"Bazı eski başkan ve yöneticilerin, görev yaptıkları dönemlerde kendi adlarına ya da etraftaki kişilerin adına fazla temlikler ve faizler alarak Denizlispor'u zarara uğrattıkları Crowe Horwath (Olgu Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavir A.Ş) şirketinin tespitleri ve kulüp mali kayıtlarıyla sabit olmuştur. Bu kişilerin 15 Haziran 2015 tarihine kadar kulübümüz Asbaşkanı Mehmet Ekizler ile temasa geçerek, haksız alınan paraları iade etmelerini istiyoruz. Aksi taktirde yasal yolara başvurulacak ve bu kişiler Disiplin Kurulu'na sevk edilecek." - Denizli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Abdülkadir Uslu Denizlispor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title