Haberler

Denizlispor'da Cenk Pürüzü

Ptt 1'inci Lig ekiplerinden Denizlispor geçen sezon Karşıyaka'da kiralık olarak forma giyen stoper Cenk Güvenç'le anlaşmasına rağmen kulübü Çaykur Rizespor'la pürüzleri gideremedi.

Ptt 1'inci Lig ekiplerinden Denizlispor geçen sezon Karşıyaka'da kiralık olarak forma giyen stoper Cenk Güvenç'le anlaşmasına rağmen kulübü Çaykur Rizespor'la pürüzleri gideremedi. Dün akşam Denizli'de sağlık kontrolünden geçen Cenk'in bonservisi henüz Çaykur Rizespor'dan alamayan yeşil siyahlılar oyuncuyu Kızılcahamam kampına gönderemedi.

Basın Sözcüsü Mehmet Ali Yılmaz Rizeli yöneticiler ile anlaşma yolu aradıklarını söyledi. Yılmaz, "Cenk ile her konuda anlaştık. Ancak kulübüyle bonservis sorununu çözemedik. Hafta başına kadar transferi bitirmeyi umuyoruz" dedi. Öte yandan hazırlıklarını sürdüren Denizlispor Kızılcahamam'daki son hazırlık maçında yarın Yeni Malatyaspor'la karşılaşacak. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cenk Güvenç Denizlispor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title