Haberler

Denizlispor'da Cem Tosun 2 Ay Yok

Kızılcahamam kampını sürdüren Denizlispor'un, Kırıkhanspor'la oynadığı özel maçta sakatlanan Cem Tosun'un 2 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Kızılcahamam kampını sürdüren Denizlispor'un, Kırıkhanspor'la oynadığı özel maçta sakatlanan Cem Tosun'un 2 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Kırıkhanspor karşılaşmasında rakibiyle girdiği bir ikili mücadelede yüzüne krambon darbesi alan Cem'in elmacık kemiğinin kırıldığı bildirildi. 25 yaşındaki stoper geçtiğimiz sezon da sakatlığı nedeniyle sadece 8 müsabakada forma şansı bulmuştu.

Futbolcuların özel maçlarda kendilerini göstermek için zaman zaman sert hareketlerde bulunduğunu dile getiren teknik direktör Mehmet Altıparmak, "Bu dönemi en az hasarla tamamlayıp lige başlamak istiyoruz. Ben kendi oyuncularımı antrenmanlarda ve maçlarda rakiplerine sert hareketlerde bulunmamaları için uyardım. Diğer takımların da bizim gibi dikkatli olup, aynı hassasiyeti göstermelerini bekliyoruz" dedi.

SAMBACILARA KEFİL

Denizlispor'da teknik direktör Mehmet Altıparmak, dış transferde anlaştıkları 2 Brezilyalı oyuncunun lige damga vuracak 5 yabancı arasında yer alacağını vurguladı. Orta sahada görev alan Leandrinho ve Leozinho'ya kefil olan Altıparmak, "Bu konuda çok iddialıyım. Özellikle son transferimiz Leozinho'dan beklentimiz büyük. Bu futbolcumuz Bulgar golcümüz Genkov'un da performansını artıracak" diye konuştu. Altıparmak, bir stoper daha alarak transferi bitireceklerini sözlerine ekledi. - Denizli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Altıparmak Kırıkhanspor Denizlispor Cem Tosun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title