Haberler

Denizlispor'da Ali ve İsmail TFF'ye Başvurdu

Güncelleme:

Denizlispor'da Ali Helvacı ve İsmail Baydil, alacaklarını tahsil edemediklerini belirterek TFF'ye başvurdu.

Denizlispor'da Ali Helvacı ve İsmail Baydil, alacaklarını tahsil edemediklerini belirterek TFF'ye başvurdu.

PTT 1.Lig ekiplerinden Denizlispor'da ligin ilk maçı olan Trabzon 1461 maçının hazırlıkları sürerken, alt yapıdan yetişen ancak bugüne kadar forma şansı bulamayan Ali Helvacı ve İsmail Baydil, alacaklarının ödenmesi için Futbol Federasyonu'na başvurdular. Sezona galibiyetle başlamak isteyen Yeşil siyahlı ekip hazırlıklarını sürdürüyor.

Denizlispor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu'nun kadroda yer vermeyi düşünmediği oyuncular Ali Helvacı ve İsmail Baydil, toplam 250 bin TL tutarındaki alacakları için TFF'ye başvururken, bu oyuncuların Denizli Belediyespor'a kiralık olarak verileceği öğrenildi. Bu oyuncuların 3 Eylül'e kadar alacaklarının ödenmemesi halinde boşa çıkacakları belirtilirken, tecrübeli futbolcu Yasin Çakmak'ın da alacağını istediği, ödenmemesi halinde sözleşmesini tek taraflı feshedeceğini yönetime ilettiği kaydedildi.

Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay, transfer çalışmalarına devam ettiklerini ve teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda eksik mevkilere oyuncu takviyesi yapacaklarını belirterek, yabancı oyuncular Sacko ve Eric'ten biri ile yollarını ayırmayı düşündüklerini söyledi. Osman ile her konuda anlaştıklarını belirten Urkay, ligin ilk maçında kendi saha ve seyirci avantajını kullanarak galip gelmek istediklerini söyledi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ali Helvacı Denizlispor Trabzon Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title