Haberler

Denizlispor'da Albimo Alanyaspor Maçı Hazırlıkları

Teknik direktör Bizati: "Hedefimiz puan ya da puanlarla dönmek"

PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'un teknik direktörü Özcan Bizati, hafta sonu oynayacakları Albimo Alanyaspor maçından puan ya da puanlarla dönmeyi hedeflediklerini söyledi.

Yeşil-siyahlılar, Haluk Ulusoy Tesisleri'nde teknik direktör Bizati yönetimindeki antrenmanla, Albimo Alanyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Bizati, antrenmanın ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, Milli Takım maçları için lige verilen arayı iyi değerlendirdiklerini belirtti.

Altınordu ile hazırlık maçında oyuncuların performansından memnun kaldığını dile getiren Bizati, 19 Ekim Pazar günü deplasmanda karşılaşacakları Albimo Alanyaspor'un iyi bir takım oluşturduğunu, bu maçın çok zorlu geçeceğini ifade etti.

Maça iyi hazırlandıklarını kaydeden Özcan Bizati, "Hedefimiz puan ya da puanlarla dönmek. Orada iyi mücadele edeceğiz. Rakibimiz ne kadar güçlü olursa olsun, biz de iyi bir takımız. Takımdaşlık olarak müthiş bir hava var. Hedefe doğru gidiyoruz. Herkes bunun bilincinde, motivasyonumuz ve havamız yerinde" dedi.

Bizati, sakatlığı geçen Bulgar futbolcu Genkov'un takımla birlikte antrenmanlara başladığını kaydetti. - Denizli

Kaynak: AA / Spor

Özcan Bizati Haluk Ulusoy Denizlispor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title