Haberler

Denizlispor'da Adanaspor Maçı Hazırlıkları

PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'un Teknik Direktörü Özcan Bizati, Adanaspor maçından 3 puan alıp çıkışa geçmek istediklerini bildirdi.

Yeşil-siyahlılar, Bizati yönetiminde Haluk Ulusoy Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanla sahasında Adanaspor ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarını sürdürdü. Isınma koşusuyla başlayan idman, dar alanda pas çalışmasının ardından çift kale maçla sona erdi.

Bizati, antrenman sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, son iki haftada aldıkları kötü sonuçları Adanaspor'u yenerek telafi etmeye çalışacaklarını söyledi.

Turuncu-beyazlıların, puan cetvelinde kendilerine yakın ekiplerden biri olduğunu dile getiren Bizati, "Bu maçtan 3 puanla çıkmak istiyoruz. Şehrin birlikteliğine ve taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Bu destekler olduktan sonra geçen yıl takımın neler yaptığı gösterdik, bu yıl da bunu başaracak güçteyiz. Adanaspor karşılaşmasından alacağımız 3 puanla çıkışa geçmek istiyoruz" diye konuştu. - Denizli

Kaynak: AA / Spor

Özcan Bizati Haluk Ulusoy Denizlispor Adanaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title