Haberler

Denizlispor'da 6 İsim Elendi

KULÜPLER tarafından Futbol Federasyonu'na bildirilen kadrolardaki futbolcu sayısının 25 ile sınırlandırılması nedeniyle Denizlispor'da 6 futbolcu takımdan çıkarıldı.

KULÜPLER tarafından Futbol Federasyonu'na bildirilen kadrolardaki futbolcu sayısının 25 ile sınırlandırılması nedeniyle Denizlispor'da 6 futbolcu takımdan çıkarıldı.

Yeni sezonda yaptığı transferlerin ardından kadrosundaki profesyonel oyuncu sayısı 36'ya yükselen yeşil siyahlılar, teknik heyetin raporu ile tecrübeli stoper Tuna Üzümcü, sakatlığı süren Cihan Özkaymak, yeni transferlerden Hüseyin Ateş, Taşkın İlter, Erhan Güney ile Yüksel Çelik'i lig kadrosundan eledi. Teknik direktör Selahattin Dervent'in Cihan'ı sakatlığı nedeniyle, Tuna'yı ise alternatifi çok olmasından dolayı ekibinde düşünmediği öğrenildi. Bu futbolcular devre arasına kadar forma giyemeyecek.

Denizlispor'da altyapıdan yetişen Asil Kaan, Alperen, Emre Sağlık, Şevki Çınar ve Atakan Üner'in 25 kişilik listede yer alma zorunlulukları bulunmuyor. Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdüren Denizlispor, dünkü antrenmanı yoğun yağmur nedeniyle salonda fitness yaparak geçirdi.

EKİ BAŞKAN BAYSAL'A VEDA

Denizlispor'un eski başkanlarından Ali Baysal, 88 yaşında yaşamını yitirdi. Ali Baysal, Ulu Camii'de kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık'ta toprağa verildi. Cenaze töreninde babası gibi Denizlispor'da başkanlık yapan oğlu Mustafa Baysal ile yakınları taziyeleri kabul etti. Tabutuna Denizlispor bayrağı örtülen Ali Baysal'ın cenazesine Denizlispor Asbaşkanı Taner Atilla da katıldı.

FOTKOĞRAFLI - Denizli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Denizlispor Tuna Üzümcü Ali Baysal Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title