Haberler

Denizlispor Başkanı Şavluk: "İstenmiyorsam Giderim"

Denizlispor Başkanı Mustafa Şavluk, yerel bir televizyon kanalında katıldığı açık oturumda, "İstemiyorsam, giderim" dedi.

Denizlispor Başkanı Mustafa Şavluk, yerel bir televizyon kanalında katıldığı açık oturumda, "İstemiyorsam, giderim" dedi.

Kongre kararı alınıp alınmayacağı konusunda net ifadeler kullanmayan Başkan Şavluk, hakkındaki eleştirilere tepki gösterirken şunları söyledi:

"Anket yapsınlar, istenmiyorsam bırakırım. Futbolcu arkadaşlarla konuşun. Onlar gitmemi istiyorsa ayrılırım. Daha önce trilyonların hesabını sormaya cesaret edemeyenler, beni suçlamaya çalışıyor. Üç adamı işten çıkardık diye ortalığı yaygaraya verdiler. Buna ben değil yönetim karar verdi. Maaş aldığımı iddia ettiler. Bir lira maaş aldığımı ispatlayamazlar. Ürettiklerimiz ortada. Denizlispor'a bulaşan herkes neden küstürülmek zorunda."

Denizlispor'un 2012'de puan silme cezası aldığını, ancak bu cezanın uygulanmasının ertelendiğini ifarde eden Başkan Şavluk, "2012 yılından bu yana ötelenen cezaya biz sebep olmuşuz gibi lanse edilmesi haksızlık. Ben günah keçisi değilim. 6 milyon TL'lik borç ödenmezse yine bu cezayla karşı karşıya kalabiliriz" diye konuştu.

Takımının ligde kalmasının futbolcuların başarısı olduğunu belirten Başkan Şavluk, görevi devraldığında 33 milyon TL olan borcun 25 milyon TL'ye indiğini dile getirdi. Döneminde 14 milyon 750 bin TL gelir sağlandığını söyleyen Başkan Şavluk, son olarak şöyle dedi:

"Normal şartlarda kulübün 8 milyon TL geliri var. Kurduğumuz takım 10 milyon TL. Yıllık 15 milyon TL bütçe yapmanız gerekiyor. Bu şartlara rağmen gelecek yıla az borç bıraktık. 25 milyon liralık borç Denizlispor için çok değil." - Denizli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Denizlispor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title