Haberler

Denizlispor, Altınordu Maçına Hazırlanıyor

Güncelleme:

Denizlispor Kulüp Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu, Altınordu, Osmanlıspor ve Giresunspor maçlarından alacakları puanların ligdeki gidişlerine ışık tutacağını söyledi.

PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor'un kulüp başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu, Altınordu, Osmanlıspor ve Giresunspor maçlarından alacakları puanların ligdeki gidişlerine ışık tutacağını söyledi.

Yeşil siyahlılar, Denizli Atatürk Stadı'nda teknik direktör Özcan Bizati yönetiminde yaptığı çalışmayla Altınordu maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Antrenman sonrası AA muhabirine açıklama yapan Kıbrıslıoğlu, sezona iyi başladıklarını, 2 haftada topladıkları 4 puanın gelecek haftalar için çok önemli olduğunu belirtti.

Bu hafta deplasmanda karşılayacakları Altınordu maçının hazırlıklarını sürdürdüklerini ve takımın tam kadro çalıştığını dile getiren Kıbrıslıoğlu, "Altınordu maçından iyi sonuçla dönmek istiyoruz. Puanlarla dönersek çok daha mutlu olacağız. Ama en kötüsü 'yenemiyorsanız, yenilmeyeceksin' kuralını işleterek dönmemiz gerekir ki, Osmanlıspor maçında takımımız daha iddialı bir şekilde sahada olsun" dedi.

"ŞU ANDA İYİ YOLDAYIZ"

Kıbrıslıoğlu, yönetime geldiklerinde şampiyonluk sözü vermediklerini hatırlatarak, şunları söyledi:

"Hedefsiz bir takım olmaz, bizim de ilk 6 hedefimiz var. Yönetime gelmeden önce mali disiplin uygulayacağımızı, çok büyük paralar harcamayacağımızı söyledik. Biz ilk 6'ya oynayacak bir takımız. Çok iyi bir arkadaşlık ve kaynaşma var. Altınordu, Osmanlıspor ve Giresunspor maçlarından aldığımız puanlar bizim ligdeki gidiş hattımıza ışık tutacaktır. Şu anda iyi yoldayız."

"TARAFTARLARIMIZI STATTA GÖRMEK İSTİYORUZ"

Yönetim kurulu üyelerinin gece gündüz demeden çalıştığını vurgulayan Kıbrıslıoğlu, taraftarların istediklerini yaptıklarını ve onları statta görmek istediklerini söyledi. Kıbrıslıoğlu, sezon öncesinde "Denizlispor'un borç yükü yüzünden sahaya bile çıkamayacağı" sözlerine karşı takımı sahaya çıkardıklarını ve yarışmacı bir takım oluşturduklarını ifade ederek, "Ben 12 numaranın hem maddi hem de manevi olarak stada gelerek takımının yanında olmasını rica ediyorum" dedi.

Öte yandan Denizlispor'un Tekden Denizli Hastanesi ile yaptığı sponsorluk anlaşmasının sona erdiği bildirildi.

Kaynak: AA / Spor

Hasan Kıbrıslıoğlu Giresunspor Denizlispor Altınordu Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title