Haberler

Denizlispor 3 Transfer Yapacak

Güncelleme:

Denizlispor'da Teknik Direktör Özcan Bizati, Ankaragücü'nden üç futbolcunun alınması için yönetime rapor verdi.

Denizlispor'da kongre kararı alınmasının ardından yavaşlayan transfer çalışmalarının hız kazanmasını isteyen teknik direktör Özcan Bizati, Ankaragücü'nden üç futbolcunun alınması için yönetime rapor verdi.

Savunma oyuncusu Kaan Kanak ile orta sahada görev yapan Timur Bayram Özgöz ve Orhan Evci'nin takıma önemli katkı sağlayacağını savunan Bizati, "Şartlar uygun olduğu takdirde, bu oyuncuları kadromda görmek istiyorum" dedi.

Transferde deneyimli ve zirve yarışında takıma ağabeylik yapabilecek oyuncuların unutulmaması gerektiğini vurgulayan Bizati, ismi daha önce de gündeme gelen Medical Park Antalyasporlu Ali Tandoğan ve Sanica Boru Elazığsporlu Bülent Ertuğrul'dan yararlanabileceğini dile getirdi. Özcan Bizati, daha önce Denizlispor'da kaptanlık yapan ve kulüpleriyle sözleşmeleri sona eren iki oyuncuya "Yuvaya dönün" çağrısı yaptı.

URKAY'IN ACIGÜNÜ

Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay'ın Tavas ilçesine bağlı Nikfer beldesinde yaşayan anneannesi Ümmühan Akyol vefat etti. 98 yaşında hayata gözlerini yuman Akyol'un cenazesi, dün kılınan öğle namazının ardından Nikfer belde mezarlığında toprağa verildi. - Denizli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Özcan Bizati Denizlispor Kaan Kanak Ankaragücü Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title