Haberler

Denizlili Öğrenci, Şemdinli'de Başkanlık Koltuğuna Oturdu

Güncelleme:

Denizli Çivril Meslek Lisesi öğrenci ve öğretmenleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Şemdinli'deki öğrencilerle kutladı.

Denizli Çivril Meslek Lisesi öğrenci ve öğretmenleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Şemdinli'deki öğrencilerle kutladı.

Şemdinli Güzelkonak Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) öğrencilerinin geçen yıl Denizli'ye yaptığı gezinin ardından Çivril Meslek Lisesi'nden ilçeye gelen 4 öğretmen ve 8 öğrenci, ilçe kaymakamlığı, belediye başkanlığı, milli eğitim müdürlüğü ile emniyet müdürlüğünü ziyaret etti.

İlçede 4 yıl önce ilçede görev yapan Ergün Gürsoy ile ilçeye gelen öğrencileri makamında kabul eden ve ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Şemdinli Kaymakamı Adem Ünal, bölgenin kültürünün, misafirperverliğinin ve insanların cana yakınlığının çok farklı olduğunu, öğrencilerin kendilerini başka bir ülkeye gelmiş gibi hissedeceğini söyledi.

Hayatın sadece İstanbul, Antalya ve diğer şehirlerden ibaret olmadığını, bu bölgelerde de çok güzel hikayelerin yaşandığını vurgulayan Ünal, "İlçemize bir gelen bir de giden ağlarmış. İlçemize batıdan gelen her personel buradan gittiğinde ayrıldığı için ağlar. Şemdinli ilçemiz doğasıyla, insanıyla bambaşka bir konuma sahip bu nedenle Şemdinli'de sizleri görmekten büyük bir sevinç duyduk" dedi.

Kaymakamlığın ardından İlçe Emniyet Müdürü Erkan Demirci'yi de ziyaret eden öğrenciler, burada MOBESE kontrol merkezinden ilçenin genel görünümünü izledi.

Daha sonra Şemdinli Belediye Başkanlığına geçen öğrenciler, Şemdinli Belediyesi Eşbaşkanı Nahide Yıldız'la görüştü. Öğrencilere çalışmalar hakkında bilgi veren Yıldız, öğrencilerden Fatmanur Şahan'ı belediye başkanlığı koltuğuna oturttu.

Bölgenin sürekli ikinci planda tutulduğunu ve böylesi sıcak ilişkilerin bu zamana kadar geliştirilmediğini anlatan Yıldız, bu tür ziyaretlerin ve sıcak ilişkilerin insanları mutlu ettiğini vurguladı.

Bu tür görüntülerin her zaman olması gerektiğine değinen Yıldız, böylesi ziyaretlerle insanların tanışmasının, yakınlaşmasının ve paylaşımda bulunmasının sürmesi gerektiğinin altını çizdi.

Kendilerine gösterilen ilgiye teşekkür eden öğrenci Şahan ise "Gerçekten medyanın ya yanlış anlatması ya da yanlış göstermesinden dolayı buraya gelmeden önce korkuyorduk. Hiçbir şey yaşanmadan, görmeden, tanımadan bilinmiyor. Buraya geldiğimiz için çok mutluyuz. Burada bir ay daha kalın deseler biz bir ay daha kalırız. Çok sıcakkanlı insanlar var. Hiç yabancılık çekmedik, bizleri evlerine aldılar. Allah razı olsun hepsinden. Gelecekte meslek hayatına atılınca ilk tercih edeceğim yer burası olacak" diye konuştu.

Kurum ziyaretlerinin ardından ilçeye 17 kilometre uzaklıktaki Bağlar köyünde yemek yiyen öğrenciler, Seyyid Abdullah ve Seyyid Taha hazretlerine ait türbelere giderek dua etti. - Hakkari

Kaynak: AA / Yerel

23 Nisan Şemdinli Denizli Çivril Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title