Haberler

Denizlili İşadamlarından Teröre Karşı Ortak Çağrı

Denizli'deki bazı işadamı ve sanayici dernekleri ortak çağrı yaparak; terörün son bulmasını, mücadelenin siyasi zeminde yapılmasını istedi.

Denizli'deki bazı işadamı ve sanayici dernekleri ortak çağrı yaparak; terörün son bulmasını, mücadelenin siyasi zeminde yapılmasını istedi.

Babadağlı Sanayici ve İşadamları Derneği (BASİAD), Genç İşadamları Derneği (DEGİAD), Sanayiciler ve İşadamları Derneği (DESİAD), Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği (DETGİS), Güney Ege Sanayiciler ve İşadamları Federasyonu (GESİFED) ile Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), teröre karşı ortak çağrı yaptı. Ortak yapılan yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Son günlerde meydana gelen terör olaylarını nefretle kınıyoruz. Daha önce Çivril'e önceki gün Akhan'a düşen ateşi, Denizli iş insanları olarak yüreğimizde hissediyoruz. Terör örgütlerinin saldırılarına bir an önce son vermesi ve mücadelelerin siyaset zemininde yapılması çağrımızı yineliyoruz. Toplumsal barış ve huzur içinde, demokratik kazanımlarımızı kaybetmeden yaşamak, çalışmak ve üretmek istiyoruz. Bu bağlamda, bütün siyasi partilerin ve sivil inisiyatiflerin bu çağrıya ortak olmalarını bekliyoruz". - Denizli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güney Ege Denizli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title