Haberler

Denizli'de Tasarımcıların Kıyafetlerini Ünlü İsimler Tanıttı

Güncelleme:

DENİB tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Ev ve Plaj Giyimi Tasarım Yarışması, EGS park Fuar Alanında ünlü mankenlerin katılımıyla gerçekleşti.

Ekonomi Bakanlığı'nın katkılarıyla İhracatçılar Birliği (DENİB) tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Ev ve Plaj Giyimi Tasarım Yarışması, EGS park Fuar Alanı'nda ünlü mankenlerin katılımıyla gerçekleşti.

Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Ekonomi Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Cemalettin Damlacı, Ak Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, Denizli Belediye Başkanı Ak Partili Osman Zolan, DENİB Başkanı Süleyman Kocasert ve çok sayıda davetli defileye katıldı. Tasarım yarışmasının artık geleneksel olma yolunda ilerlediğini belirten DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, "Bu yarışmayla genç tasarımcıların önünü açacağız. Denizli'deki ev tekstilinin ne kadar önemli olduğunu da ortaya çıkaracağız. İnşallah gelecek senelerde daha da güzel işler yapacağız. Denizli'nin adını markalarla duyuracağız" dedi.

Tekstil sektöründe genç tasarımcıları teşvik etmek ve Denizli'nin ev tekstilindeki önemini vurgulamak için yapılan yarışmaya 80 kişi başvurdu. Yapılan eleme sonrası 10 genç tasarımcı finale kaldı. Finale kalan 10 yarışmacının tasarımları, 'Öyle Bir Geçer Zamanki' dizisinde oynayan Wilma Elles ile ünlü mankenler Özge Ulusoy, Serdar Ortaç'ın nişanlısı Chloe Langhnon, Tuğba Melis Türk ve Ece Begüm Yücetan gibi isimlerin yer aldığı defilede görücüye çıktı.

Kıyafetlere, jüri üyeleri arasında bulunan ünlü modacılar Neslihan Yargıcı, Zeynep Tunuslu, Ertan Kayıtken, Deniz Kaprol, Emre Erdemoğlu gibi isimler not verdi. Tasarımcıların hazırladığı plaj ve ev giyimi tasarımları, davetliler tarafından büyük ilgi gördü. Özlem Yıldız'ın sunuculuğunu yaptığı gecede jürinin değerlendirmesinin ardından yarışmada 'jüri özel' ödülüne Seren Özgül layık görüldü. Seher Süleymanoğlu üçüncülük, Yelda Şebnem Eker ikincilik, İpek Özyoldaş ise birincilik ödüllerini aldı. Dereceye giren yarışmacılardan üçüncüye 4 bin Lira, ikinciye 6 bin Lira, birinciye ise 8 bin Lira para ödülü verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ekonomi Bakanlığı Ak Parti Denizli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title