Haberler

Denizli - Yerli Messi 5 Yılda Döndü

Yerli Messi 5 yılda döndü DENİZLİSPOR altyapısından 5 yıl önce, henüz 15 yaşındayken Fenerbahçe'ye transfer olan ve o dönem sarı-lacivertlileri çalıştıran Aykut Kocaman tarafından, "Yerli Messi" olarak adlandırılan Recep Niyaz, parlama fırsatı bulamadan yuvaya döndü.

Yerli Messi 5 yılda döndü

DENİZLİSPOR altyapısından 5 yıl önce, henüz 15 yaşındayken Fenerbahçe'ye transfer olan ve o dönem sarı-lacivertlileri çalıştıran Aykut Kocaman tarafından, "Yerli Messi" olarak adlandırılan Recep Niyaz, parlama fırsatı bulamadan yuvaya döndü. Fenerbahçe'den bonservisini alan 20 yaşındaki futbolcu, altyapısında yetiştiği Horoz'la 1 yıllık sözleşme imzaladı. Genç yıldız adayının Balıkesirspor'un 750 bin TL'lik teklifine rağmen 400 bin TL'ye Denizli'ye imza attığı öğrenildi.

Kendisi için düzenlenen imza töreninde yuvaya döndüğü için mutlu olduğunu belirtirken Recep, " Fenerbahçe'de başarılı olamamamla ilgili herkes bir şeyler söylüyor. Fizik olarak yetersiz olduğumu, zayıf olduğumu söyleyenler var. Belki de yetersizdim. Herkesin kariyerinde bazı olaylar olur. Zirveyi de kötü dönemleri de gördüm. Ama iki yıl kiralık oynayıp döndükten sonra bana hiç şans vermediler. Mukavelemi devam ettirebilirdim, sözleşmemde önemli rakamlar vardı. Ama bazen fedakarlıklar yapmak gerekiyor. Yaşım henüz 20. Hedeflerim arasında tekrar Fenerbahçe'de oynamak var. Tekrar bu şansı elde etmek için buradayım" dedi.

Denizlispor sevdalısı olduğunu, Bucaspor'da kiralık oynarken bazı maçlar kente gelip açık tribünden altyapısından yetiştiği Denizlispor'un maçlarını izlediğini söyleyen Recep Niyaz, "Denizlispor'la anlaşmamda maddi konular hiç sorun olmadı. Daha yüksek teklifler olmasına rağmen Denizli'yi tercih ettim. Tekrar ait olduğu Süper Lig'e döneceğine inandığım için geldim. Futbolumun üstüne burada bir şeyler katmak için geldim. Hayallerim var, onun doğrultusunda ilerlemek istiyorum. Her şeyin çok güzel olacağına inanıyorum. Denizli tekrar Süper Lig şehri olacak" diye konuştu. Başkan Mustafa Şavluk ise Recep'in Denizli'de yeniden doğacağını belirtti.

17 yaşında Süper Lig'de

GELECEĞİN yıldızları arasında gösterilen Recep Niyaz, genç milli takımlarda parladıktan sonra henüz 17 yaşındayken Süper Lig'de Fenerbahçe forması giydi, UEFA Avrupa Ligi'nde kadroda yer aldı. Aykut Kocaman görevden ayrıldıktan sonra gözden düşen Recep, son iki sezonda önce Bucaspor, ardından Samsunspor'a kiralandı. PTT 1. Lig'de 55 maçta 9 gol atan genç futbolcu, geçen sezon Play-Off tecrübesi yaşadı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Lionel Messi Recep Niyaz Denizlispor Fenerbahçe Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title