Haberler

Denizli Valisi Kocatepe Göreve Başladı

Valiler Kararnamesi ile Denizli Valiliği görevine atanan Şükrü Kocatepe, göreve başladı.

Valiler Kararnamesi ile Denizli Valiliği görevine atanan Şükrü Kocatepe, göreve başladı.

Valilik görevini yürüttüğü Kahramanmaraş'tan özel uçakla Denizli Çardak Havaalanı'na gelen Vali Kocatepe, göreve başladığı valilik makamında basın mensuplarını kabul etti.

Kocatepe, Ege Bölgesi'nde değişik kentlerde görev yaptığını, görev yaptığı her yeri memleketi olarak gördüğünü belirtti.

Denizlili hemşehrilerinin hizmetkarı olmaya geldiğini dile getiren Kocatepe,  "Vali hükmetmek için değil hizmet etmek için görev yapar. Biz de Denizlili hemşehrilerimizin valilikle olan irtibatlarını sağlamak, koordinasyonu yerine getirmek ve vatandaşlarımızın istek ve dileklerini çözmek amacıyla görevimizi canla başla yürüteceğiz. İlimizin varsa sorunları, bunlarla ilgili proje üretme, çözüm bulma, varsa bunlarla ilgili tıkanıklıkları aşma konusunda çözüm üretmek de bizim görevlerimiz arasında. Denizli huzurlu bir ilimiz, ülkemizin asayişi iyi olan illerinden biri. Yine Denizlimiz'in huzur ve güvenliğinin korunmasında yapılması gerekenleri emniyet ve jandarma ile hep birlikte sağlayacağız."

Denizli'nin altıncı valilik görev yeri olduğunu dile getiren Kocatepe, "niçin karşılama töreni istemediği" yönündeki soruya, "İstemedim, çünkü herkes işine gücüne baksın, 'valiyi karşılıyoruz, valiyi uğurluyoruz' gerekçesiyle, bahanesiyle görev yerini terk etmesin, vatandaş daire amirini bulamamaktan yakınmasın" diye yanıt verdi. - Denizli

Kaynak: AA / Yerel

Şükrü Kocatepe Kahramanmaraş Denizli Ege Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title