Haberler

Denizli Şehir Tiyatrosu'na Ödül

15. Direkler Arası Seyirci Ödülleri Ege Buluşması’nda 3 ödül alan Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Denizli’yi İzmir’de düzenlenen törende gururlandırdı.

15. Direkler Arası Seyirci Ödülleri Ege Buluşması'nda 3 ödül alan Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Denizli'yi İzmir'de düzenlenen törende gururlandırdı.

15. Direkler Arası Seyirci Ödülleri Ege Buluşması İzmir Karşıyaka Ziya Gökalp Kültür Merkezi'nde yapıldı. 1984 yılından beri düzenlediği Uluslararası Amatör Tiyatro Festivali ile birlikte birçok kültür ve sanat organizasyonuna ev sahipliği yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi, bünyesindeki Şehir Tiyatrosu törende 3 ödül aldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Sinan Küçüköz'ün yönettiği "13" adlı oyundaki rejiyle "En iyi yönetmen", "3beş8 ve Diğer Şeyler" adlı oyunla, "En iyi afiş tasarımı" ödülü aldı. Sinan Küçüköz, Birol Tezcan ve Ceyhun Atmaca'nın kaleme aldığı "3beş8 ve Diğer Şeyler" oyunu ile "En iyi özgün oyun metni" ödülünü alan Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, aldığı toplam 3 ödülle büyük takdir kazandı. Ödülleri Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı ve Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Sinan Küçüköz aldı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Otaklı, gerek Şehir Tiyatrosu gerekse Genç Denizli ile birlikte Denizli'de tiyatro sanatını sevdirmeye devam ettiklerini söyledi. Otaklı, "Geçen yılın ardından bu yıl da ödül almış olmak gerçekten gurur verici. Büyükşehir ile birlikte tiyatro sanatındaki yükselişimizin gittikçe profesyonelleşerek devam edeceğini düşünüyorum" dedi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Sinan Küçüköz ise, ödülleri Denizli'ye armağan ettiklerini belirterek, yılbaşına kadar ödüllü oyunları dönüşümlü olarak her Cumartesi saat 20.30'da, Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda izlemenin mümkün olduğunu, bilgi almak isteyenlerin 241 04 39 numaralı telefonu arayabileceklerini kaydetti. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüdaverdi Otaklı Denizli İzmir Ege Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title