Haberler

Denizli - Salkım ve Yar ile Aşka Dair

Salkım ve Yar ile aşka dair DENİZLİ'deki Forum Çamlık Alışveriş Merkezi'nin Sevgililer Günü nedeniyle düzenlediği 'Aşk Dolu Bir Gün' etkinliğine katılan ünlü sanatçı Yeşim Salkım ve sunucu, köşe yazarı Mesut Yar, sevenleriyle biraraya gelip, aşka dair sohbet etti.

Salkım ve Yar ile aşka dair

DENİZLİ'deki Forum Çamlık Alışveriş Merkezi'nin Sevgililer Günü nedeniyle düzenlediği 'Aşk Dolu Bir Gün' etkinliğine katılan ünlü sanatçı Yeşim Salkım ve sunucu, köşe yazarı Mesut Yar, sevenleriyle biraraya gelip, aşka dair sohbet etti. Salkım ve Yar sohbet sırasında, evlilik programlarını eleştirdi.

Ünlü sanatçı Yeşim Salkım ve CNN Türk'teki Burada Laf Çok programının sunucusu, köşe yazarı Mesut Yar, Denizli'de Forum Çamlık Alışveriş Merkezi'nde hayranlarıyla bir araya gelip, aşka dair sohbet etti. Etkinlik öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Salkım ve Yar, evlilik programlarını eleştirdi. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun evlilik programlarıyla ilgili olarak "Kapalı paravanın ardından aile kurulmaz" açıklaması sorulan Mesut Yar ve Yeşim Salkım, Davutoğlu'na katıldıklarını söylediler.

Mesut Yar, evlilik programlarının tiyatroya döndüğünü belirterek, "Çok iyi arkadaşlarım programları sunuyor ancak program tiyatroya dönüyor. Afedersiniz ama Türk insanı bu kadar aptal yerine konulmamalı, paravanı kaldırsınlar, direk kafadan yüz göz olsunlar bari gereksiz heyecan yapmayalım" dedi.

Yeşim Salkım ise, bu kadar çok evlilik programının olduğu bir ülkede çok fazla boşanma olduğunu, konunun araştırılması gerektiğini ifade ederek, "Ev hanımları ve çocuklar daha iyi programları hak ediyor. Özel, donanımlı, bilgili programlar yapılabilir. Bazı televizyon kanallarında aynı saatte evlilik programı var ama inanılmaz derecede de boşanma var. Geçen gün bu programlardan birine türbanlı bir kadın çıktı ve Nişantaşı'nda evi olan uçağı, yatı, katı olan birini istedi, televizyonu direk kapattım" dedi.

Salkım'ın bu konuşmasının ardından Mesut Yar ise "Üçüncü köprüyü istemedi mi?" esprisini yaptı. Yeşil Salkım'ın sevilen şarkılarını söylemesinin ardından Mesut Yar ile birlikte aşka dair sohbete katıldılar.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Davutoğlu Yeşim Salkım Mesut Yar Denizli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title