Haberler

Denizli Protokolünden Çocuk ve Yaşlılara Bayram Ziyareti

Denizli protokolünden çocuk ve yaşlılara bayram ziyareti DENİZLİ Valisi Şükrü Kocatepe ve protokol üyeleri, Çocuk Yuvası ile Huzurevi'ni ziyaret edip, çocuklar ve yaşlılarla bayramlaştı.

Denizli protokolünden çocuk ve yaşlılara bayram ziyareti

DENİZLİ Valisi Şükrü Kocatepe ve protokol üyeleri, Çocuk Yuvası ile Huzurevi'ni ziyaret edip, çocuklar ve yaşlılarla bayramlaştı.

Kurban Bayramı arifesinde Vali Şükrü Kocatepe, AK Partili Denizli Milletvekili Bilal Uçar, 11'inci Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Kamil Özhan Özbakır, AK Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçe belediye başkanları ve kaymakamlar ile askerler bayram ziyaretine ilk olarak Çocuk Yuvası ile başladı. Çocukların bayramını kutlayan Vali Kocatepe ve Başkan Zolan, ellerini öpen çocuklara bayram harçlığı dağıttı. Protokol üyeleri yurtta kalan miniklere hediyeler verirken, askerler de onların bayram sevincine ortak oldu.

Ardından Huzurevi'ne geçen protokol üyeleri ve askerler, yaşlılara hediyeler verip ellerini öperek bayramlarını kutladı. 11'inci Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı'ndan gelen askerler, yaşlılarla bir süre sohbet etti. Bayram ziyareti, asker ve polis şehitliğinin ziyaret edilmesiyle son buldu. Şehitler için dualar okuyan protokol üyeleri, şehit mezarlarına karanfil bıraktı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şükrü Kocatepe Kurban Bayramı Osman Zolan Denizli Politika Güncel Haberler

title