Haberler

Denizli'nin Kale İlçesinde Kitap Fuarı Açıldı

Denizli’nin Kale ilçesinde bu yıl ikincisi düzenlenen kitap fuarı törenle açıldı.

Denizli'nin Kale ilçesinde bu yıl ikincisi düzenlenen kitap fuarı törenle açıldı.

Kale Kaymakamı Adem Can, törende yaptığı konuşmada, kitap okumanın önemine değinerek, insanların kendini sürekli yenilemesi ve geliştirmesi için kitap okuması, bunu hayatının bir parçası olarak görmesi gerektiğini belirtti.

Uzun gecelerin kitap okuma alışkanlığı kazanmada önemli bir fırsat olduğunu vurgulayan Can, "Çocuğumuzla birlikte günde yarım saat kitap okumamız aile ortamımızda bir yenilik doğuracaktır" dedi.

Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca da eğitimin çok önemli olduğuna dikkati çekerek, "Biz de yerel yönetim olarak geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz için elimizden gelen her şeyi seferber ediyoruz. Başta belediye hizmet binamızı yüksekokula tahsis ettik. Anadolu lisemizin hizmete başlamasına vesile olduk. Belediyemizin bütçesinden liseye ek bina yaptık. Hayırseverlerimizin desteğiyle okul sayısı artan ilçemizde eğitim seviyesi de yükseldi" diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Akın Özdemir ise okumanın, eğitim sürecinin en kolay ve en etkili öğrenme yolu olduğuna işaret ederek, "Gelişmiş ülke ve toplumların sahip oldukları bilginin çoğu okuma yoluyla elde etmişler. Geri kalmış toplumlarda ise okuma oldukça düşüktür" dedi.

Kale Belediye Düğün Salonunda düzenlenen kitap fuarının açılışını protokol üyeleri, Dünya Engelliler Günü nedeniyle Kale Ortaokulu 6. sınıfta okuyan engeli öğrenci Hatice Hanluk'la gerçekleştirdi. Kaymakam Can ve Belediye Başkanı Yarımca, Hanluk'a kitap hediye etti. Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, 3 gün devam edecek fuar için tüm öğrencilere indirim kuponu verdi. - Denizli

Kaynak: AA / Yerel

İsmail Yarımca Adem Can Denizli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title