Haberler

Denizli "Ne Bakıyorsun" Kavgasında Kan Aktı

"Ne bakıyorsun" kavgasında kan aktıDENİZLİ'de caddede yürüyen gençler arasında "Niye bakıyorsun lan" sözüyle çıkan kavgada, 18 yaşındaki Mehmet Memiş karnından bıçaklandı.

"Ne bakıyorsun" kavgasında kan aktı

DENİZLİ'de caddede yürüyen gençler arasında "Niye bakıyorsun lan" sözüyle çıkan kavgada, 18 yaşındaki Mehmet Memiş karnından bıçaklandı. Ağır yaralanan Memiş hastanede tedaviye alındı. Gözaltına alınan 2 zanlıdan biri sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Olay, geçen pazartesi günü, Çaybaşı Mahallesi Çaybaşı Caddesi'nde meydana geldi. Kaldırımda yürüyen A.G. (16) ile İ.N. (18), iddiaya göre, yol kenarında bekleyen Mehmet Memiş'in kendilerine baktığını görünce geri dönüp yanına gitti. A.G. ile İ.S., Memiş'e "ne bakıyorsun lan" deyince tartışma başladı. Tartışma kavgaya dönüşünce A.G. yanında taşıdığı bıçakla Memiş'i karnından yaraladı. Ağır yaralanan Memiş, yere yığıldı. A.G. ile İ.S. ise olay yerinden kaçtı. Kavga ve bıçaklama anı bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Memiş'i ambulansla Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. İ.S. ile A.G. ise polisin çalışmasıyla yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden A.G. tutuklandı, İ.S. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Memiş Çaybaşı Denizli 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title