Haberler

Denizli - Mahalleliyi Korkutan Yangın

Mahalleliyi korkutan yangınDENİZLİ'nin Altıntop Mahallesi'ndeki üç katlı bir apartmanın son katında çıkan yangın, korkuttu.

Mahalleliyi korkutan yangın

DENİZLİ'nin Altıntop Mahallesi'ndeki üç katlı bir apartmanın son katında çıkan yangın, korkuttu. Yangında bir kişi kolundan yaralanırken, bir kişi de dumandan etkilendi. Yangın sırasında alt katta yoğun dumana maruz kalan 'Duman' isimli kediyi itfaiye erleri tarafından kurtararak sahibine teslim etti.

Altıntop Mahallesi'nde, dershaneler ve kafelerin yoğun olarak bulunduğu 858 Sokak'taki üç katlı bir binanın son katındaki dairede yangın çıktı. Bugün saat 15.30'da mutfaktaki elektrik kontağından çıktığı sanılan yangın, kısa sürede bütün daireye yayıldı. Etrafı yoğun duman kaplarken, vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve ambulans ekipleri çağrıldı. Yangın çıkan evde tek başına yaşayan ve alevlerde eli yanan 48 yaşındaki Tülay Sağlam, komşuları tarafından sokağa çıkarıldı. Sağlam, acil sağlık ekipleri tarafından ambulansa bindirilerek Denizli Devlet Hastanesi'ne götürüldü. İtfaiye ekipleri de söndürme çalışması başlattı. Korku yaratan yangın, itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınarak kısa sürede söndürüldü. Yangın sırasında Rabia Topaloğlu ise dumandan etkilendi. Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Topaloğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yangın çıkan dairenin alt katında bulunan yerel bir internet haber sitesi çalışanlarının, içeride kedi olduğunu söylemesi üzerine itfaiye ekipleri bu daireye girdi. Yoğun dumana maruz kalan 'Duman' isimli kediyi bularak, dışarı çıkardı. Korku ve panik yaşayan kedi sahiplerine teslim edildi. Duman, sahipleri tarafından uzun süre sakinleştirilmeye çalışıldı. Polis, yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Denizli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title