Haberler

Koyunlarını Otlatan Kadın Vahşice Öldürüldükten Sonra Kuyuya Atıldı

Güncelleme:

Denizli'de koyunlarını otlatmak için evinden çıkan ve elleri ayakları bağlandıktan sonra başına taşla vurularak öldürülen Kübra Acar'in cesedi, su kuyusunda çıplak halde bulundu.

Denizli'nin Güney ilçesinde, koyunlarını otlatmak için evinden çıkan 52 yaşındaki Kübra Acar, su kuyusunda çıplak halde elleri ayakları bağlı ve başına taşla vurularak öldürülmüş olarak bulundu. Olayla ilgili Jandarma 2 kişiyi gözaltına aldı.

AKŞAM EVE DÖNMEDİ

Olay, gece saatlerinde Koparan Mahallesi Yaylak mevkiindeki su kuyusunda meydana geldi. Dün sabah saatlerinde koyunlarını otlatmak için evinden ayrılan evli iki çocuk annesi Kübra Acar'ın akşam eve dönmemesinden şüphelenen yakınları araziye çıkarak onu aramaya başladı. Bölgede kan izlerine rastlayan Acar'ın yakınları durumu jandarma ekiplerine bildirdi.


KAN İZLERİNİ TAKİP ETTİLER

İhbar üzerine gelen ve bölgede arama çalışması yapan jandarma AFAD ve itfaiye ekiplerinden yardım istedi. Arama çalışmalarına mahalle sakinleri de destek verdi. Kan izlerinin arazide bulunan kuyuya doğru gittiğini tespit eden ekipler kuyunun taşlarla kapatıldığını fark etti.


ÖNCE KIYAFETLERİ ARDINDAN CESEDİ BULUNDU

İtfaiye ekipleri 15 metre derinlikteki ve 3 metre suyla dolu kuyunun içindeki taşları ve suyu tahliye etti. Kuyunun içinde dalgıçlar tarafından yapılan ilk incelemede talihsiz kadının kıyafetleri bulundu. Kuyudaki suyun tamamen boşaltılmasından sonra yaklaşık 5 saatlik çalışmanın ardından Acar'ın cesedine ulaşıldı. Cesette yapılan incelemede başına taşla vurulan kadının elleri ve ayaklarının bağlandığı, çıplak şekilde kuyuya atıldığı belirlendi.


İKİ KARDEŞ GÖZALTINA ALINDI

Vahşice öldürüldüğü anlaşılan Acar'ın cesedi savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp morguna gönderildi. Bölgede inceleme yapan jandarma, görgü tanıklarının ifadesine göre kıyafetleri tozlu ve çamurlu A.O. ile kardeşi R.O.'yu gözaltına aldı.

Bir oğlu İstanbul'da öğretmen, diğeri de kargo şirketinde çalışan iki çocuk annesi Kübra Acar'ın eşi Hüseyin Acar ile birlikte çiftçilik yaptıkları öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.



Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Denizli Yaylak 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (57)

21.YY''IN EN BÜYÜK DÜŞÜNÜRÜ:

İdam cezasını kaldıranlar bu topluna en büyük kötülüğü yapmışlardır.

35
2
yanıtYanıtla
kayserili:

ÖRNEK mhp

yanıt3
yanıt3
S14:

Allah belanızı versin sizin ne istediğiniz ekmeği için uğraşan kadından!!!

35
0
yanıtYanıtla
ada:

Memleket çıldırdı

28
0
yanıtYanıtla
tarihci:

idam geri gelmeli kasıt ile insan öldüren sucu sabitse hemen asılmalı adalet budur.

26
0
yanıtYanıtla
Kara:

Allahim sen koru kimseye böyle aci yasatma.kendi halinde bir kadindan ne istediniz allah belanizi versin

26
0
yanıtYanıtla
Recep Atli:

Bu hunharca islenen cinayet dogudan göc edenlerin marifetidir. Ne istediniz kadindan.

11
14
yanıtYanıtla
adem:

sanki siz çok temizdiniz

yanıt2
yanıt5
MesaiMobil-IOS:

Bunu yapanların allah belasını versin

24
1
yanıtYanıtla
vatandaşMobil-ANDROID:

ne olacak mahkemeye takım elbiseyle geldi kıravattakdı iyi insan indir bunları idam etmediyiniz sürece bu vahşetler devam eder idam idam idam idam haksız yere insan öldüreni asacaksın okadar

24
0
yanıtYanıtla
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title