Haberler

Denizli Kaza Kurşunuyla Kendi Vuran Uzman Çavuşun Denizli'deki Evine Ateş Düştü

Van'ın Özalp İlçesi Jandarma Karakolu'nda, tabancasını temizlerken kazayla kendini vuran ve kaldırıldığı hastanede yaşamını kaybeden 23 yaşındaki uzman çavuş Hüseyin Salman'ın Denizli'deki evine acı düştü. İki aylık nişanlı olan Salman'ın memleketi Afyonkarahisar'ın Dinar İlçesi Doğanlı Köyü'nde toprağa verileceği bildirildi.

Dorutay Jandarma Karakolu'nda görevli Uzman Çavuş Hüseyin Salman, dün saat 17.00 sıralarında temizlemeye çalıştığı tabancasının aniden ateş alması sonucu göğsüne isabet eden kurşunla ağır yaralandı. Ambulansla Özalp Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Uzman Çavuş Salman, buradaki ilk müdahalenin ardından helikopterle sevk edildiği Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Hastanesi'nde doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Salman'ın ölüm haberi Denizli'de yaşayan ailesine tez ulaştı. Salman'ın Akkonak Mahallesi, 1761 Sokak'ta yaşayan babası 55 yaşındaki Yaşar Salman ile annesi 43 yaşındaki Kezban Salman, acı haberi alınca fenalık geçirdi. Evin önünde hazır bekletilen 112 Acil Servis ekibi Salman Çifti ile diğer 4 çocuğuna sakinleştirici iğne yaptı. Salman'ın evine ve bulunduğu sokak Türk bayraklarıyla donatıldı. Merkezefendi Belediyesi tarafından sokağa taziye çadırı kuruldu. Askerliğinin ardından iki yıl önce tezkere bırakarak sözleşmeli uzman çavuş olup, Van'da göreve başlayan Hüseyin Salman'ın Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçesi'nde yaşayan "Zeynep" ismindeki bir genç kız ile 2 ay önce nişanlandığı ve evlilik hazırlığı yaptığı öğrenildi.

Salman'ın cenazesinin bugün uçakla Çardak Hava Meydan Komutanlığı'na getirileceği ardından da memleketi Afyonkarahisar'ın Dinar İlçesi Doğanlı Köyü'nde toprağa verileceği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Denizli Dinar Özalp Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title